Prima personeel
Contact en begeleiding is super!
Een gezellig team , die zeker de aandacht besteed aan je vorderingen ,zowel op de baan als op de weg !! Dave en Rene super bedankt voor de motievatie . En voor het snelle halen van mn rijbewijs .
het is mij heel goed bevallen.ik had een hele goed begeleider marcel. daar heb ik heel veel van geleerd
Erg leuk en leerzaam!
De rijlessen op de weg waren goed verzorgd. De naderhand gegeven terugkoppeling was heel duidelijk en gaf mij veel handvatten om mijn rijvaardigheid te verbeteren.
Lessen waren goed en deskundig. Maar aan de balie waren ze soms beetje chagrijnig. voorbeeldje : met het plannen van de lessen was ik bij 1 aan het inplannen vervolgens na paar lessen ingepland te hebben stuurde ze mij door naar een andere collega omdat mevrouw vrij was. dit vond ik zelf onprofessioneel.
Goed en compleet en duidelijk
Goede service, en zeer bekwame instructeur en in een keer het examen gehaald. Bij uitval werd geregeld dat ik of bij een andere instructeur les kon krijgen of kon er binnen mijn beschikbaarheid alsnog een les worden ingepland.
De planning etc vond ik prima. Over de instructeurs ben ik echter iets minder tevreden. Ze zijn heel vriendelijk. Echter vertelde verschillende instructeurs vaak verschillende dingen waardoor ik erg in de war raakte. Ook voelde ik me dom om vaker dezelfde vraag te stellen. Daarnaast zat een instructeur die ik heb gehad veel op zijn mobiel tijdens de les en daar betaal ik niet voor.
Hey Simone, bedankt voor beoordeling en je aandachtspunten. We nemen dit zeker mee in de verbetering van onze rijopleidingen. We willen natuurlijk dat onze instructeurs op een uniforme manier lesgeven. En we willen niet dat ze tijdens een rijles veel op hun mobiel bezig zijn, bedankt hiervoor! We wensen je veel plezier en veel veilige kilometers met je behaalde autorijbewijs. Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Heel tevreden met de systeem en dr mensen. Dit is zeker een aanrader
De hele dag was perfect geregeld alsmede de instructeur die mij de hele dag perfect begeleid heeft en veel geleerd heeft
Heb nu heel wat lesjes achter de rug en moet zeggen dat mijn rij instructeur goed is. Daar geen aanmerking over, waar ik wel een aanmerking op heb is het beleid. Vaak verkeerd inplannen van mijn instructeur waardoor ik weer gebeld word dat er een vervangende instructeur komt, terwijl ik al heb aangegeven liever gewoon 1 instructeur te willen. Dit gebeurd niet 1 keer maar al wel 5 keer. Bar slecht dit! Zorg dan dat je meer mensen aanneemt. Als je ziek word heb je een probleem en ben je je les gewoon kwijt, wat gewoon absurd is. Je betaalt veel voor lessen en ze behandelen je als een stuk ******. Als mijn instructeur ziek is bellen ze ook of op de dag zelf of laat in de middag de dag ervoor. Sorry maar ik vindt dit wel een hele slechte rijschool!
Ik ben erg tevreden over Oosterpoort. Vanaf mijn proefles wist ik meteen waar ik aan toe was, mede dankzij mijn instructeur in Assen. Bij Oosterpoort heb ik geleerd om veilig en zelfstandig te rijden en vooral keuzes durven maken. Dit kwam door de adequate aanpak en duidelijke aanwijzingen van mijn instructeur.
Prima rijschool! Wel zijn de instructeurs strenger dan de examinators, maar dat kan ook een voordeel zijn. René en Dave doen het heel leuk!
goede rijopleiding
Goed, alleen niet fijn dat ik 3 verschillende instructeurs heb gehad in 3 dagdelen les
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!