Snel en duidelijke communicatie.
Goed, leuke instructeurs.
Goede ervaring gehad met Oosterpoort. Zowel voor theorie als praktijk een aanrader.
Beste Gijs, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je bromfietsrijbewijs. In 1 keer geslaagd voor je theorie en praktijk, goed gedaan! Tevens bedankt voor het invullen van je beoordeling. Wij zouden graag nog van je willen horen waar je ontevreden over was. Tijdens de opleiding hebben wij hier geen signaal van je over ontvangen. Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en als je dit nog even aan ons wil doorgeven kunnen wij dit meenemen in onze verbeterpunten. Wij wensen je heel veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Oosterpoort Opleidingen.
Deskundige instructeur, klantvriendelijke en meewerkende medewerkers.
Mijn rij instructeur zijn sociale vaardig heden waren niet zo goed maar heb veel van hem geleerd
Heel goed en kundige instructeurs
Super goed, ze hebben zelfs mij mee geholpen met dingen wat ze eigenlijk niet hoefde te doen .
Yess 12 Juni mijn rijbewijs D incl. code 95 gehaald. Oosterpoort bedankt , met name mijn instructeur Marcel Bos een erg prettig en kundig persoon helemaal top. Tevens een erg mooie touringcar om op te lessen.
ik heb n leuke les dag gehad veel geleerd en n prima rij instructeur
Goed, niets op aan te merken.
Beide instructeurs René en Marcel waren goede instructeurs. Toppers!
Uitstekende begeleiding gehad met iedereen die mijn A rijbewijs mogelijk heeft gemaakt
Het is allemaal heel goed geregeld bij jullie. Fijne instructeurs Ik heb een leuke tijd gehad.
Ik kan niet anders zeggen dan: GEWELDIG !!!!!! Geweldige rijinstructeur, zeer rustig voor mij PERFECT.
Goede begeleiding van de docenten tijdens de cursus en vooral tijdens het praktijkgedeelte op de weg.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!