Heel prettig

goede service, goed behandeld

Goede rijschool. Enige minpunt is dat de planning erg vol zit. Dus je moet erg ver in het voren plannen. Goed voor jullie, maar dit maakt het minder flexibel voor de leerling.

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke introductieles motorrijden gehad!

goede service, goed behandeld

Dit was mijn eerste keer bij Oosterpoort en ik ben enorm tevreden. Ik heb voor mijn theorie niet lang hoeven wachten en de dagcursus die werd aangeboden heeft me enorm geholpen met het halen van mijn theorie. Ook voor mijn praktijk heb ik maar een maand hoeven wachten en dit verliep ook heel makkelijk. Mijn instructeur gaf goede feedback en was ook duidelijk over hoe je moet rijden. Heb 2 hele fijne dagen gehad en een goede ervaring. Voor auto kom ik zeker terug !

perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaringen met theorie en praktijk brommerrijbewijs

goede service, goed behandeld

Alles was duidelijk wat er gedaan moest worden. Ook was ik er erg op mijn gemak en was ik niet bang fouten te maken.

slechter dan verwacht

Zeer matig qua AVB examen. Les in groepen van 8 of 9 mensen en vrijwel geen feedback, ook niet als je er om vraagt. Vervolgens krijg je ook nog een onvriendelijk antwoord toe. Motoren waren ook oud en allemaal heel verschillend qua rijgedrag. AVB dan ook uiteindelijk bij een andere rijschool gehaald. Lessen op de weg was prima. Fijne motor en Michel was een goede instructeur. Planning was prima maar druk door zomermaanden. Wel jammer dat je weinig vrijheid krijgt om te kiezen voor een los lesuur.

Zou misschien beter zijn in twee dagen is toch wel veel indrukken op 1 dag

perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk personeel, luch was ook goed en Jan mijn rij instructeur was een top vent

goede service, goed behandeld

Na aanmelding goed ingelicht over de rijopleiding/dagcursus. Tijdens de dag goede instructies gekregen. Al met al een positieve dag.

goede service, goed behandeld

Positief: de begeleiding tijdens de lessen op de weg is super. Les gehad van michel en is een klasse instructeur. Veel plezier beleefd en goede ervaringen. Bereikbaarheid van de oosterpoort vind ik ook erg goed en klantvriendelijk! Negatief: de begeleiding van de voertuigbeheersing is echt heel slecht. Te veel deelnemers in 1 les en een extra notitie naar dave scheepers die meer op zijn telefoon aan het kijken is, met collega aan het kletsen is of opzichtig aan het sjansen is met vrouwlijke deelnemers dan bezig is met zijn cursisten. Je hoort alleen maar wat je niet goed doet en niet hoe je het anders moet doen. Mede hierdoor is mijn vrouw gestopt met de cursus. Mijn beoordeling hieronder is gebaseerd op de lessen in het verkeer met instructeur michel.

goede service, goed behandeld

Goede ervaring met de rijschool. Instructeur beschikt over zeer ruime ervaring en deskundigheid. Collega instructeurs vullen elkaar goed aan, wanneer er sprake is van overname rijlessen i.v.m. uitval instructeur. De lessen zijn plezierig, leerzaam en de betrokkenheid van rijschool en instructeur bij cursist is zeer goed!

goede service, goed behandeld

Kundige instructeurs die mij goed voorbereid hebben op het halen van mijn motorrijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

De leeraar die de theorie dag heeft gedaan was zeer duidelijk. Daar heb ik veel aan gehad. En de praktijk leeraar gaf ook duidelijk uitleg .

goede service, goed behandeld

Goed! 2 hele dikke bedankjes aan Erik en Aukeline! Top instructeurs! Wel is het vervelend dat je zover vooruit moet plannen. Soms is dat erg lastig ivm werk en school. Er gingen af en toe wat dingen anders dan gepland waardoor een paar lessen afelast werden. Maar iedereen daar had een erg oplossingsgerichte houding, en alles kwam goed :p

perfect, zeker aan te bevelen

Keurig bedrijf en alles zeer netjes georganiseerd.Nogmaals complimenten voor de instructeur m.b.t. de manier van uitleg en omgang.

goede service, goed behandeld

Goede instructeur en examinator. Voertuigen goed in orde en zinvolle feedback!

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden, vriendelijk, enthousiast en bekwaam personeel.

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!