Ik heb ivm vertrek van mijn eerste instructeur een paar vragen met een 5 ingevuld omdat ik door bovenstaande geen eenduidige beoordeling kon geven.
Heb zowel mijn c als mijn CE rijbewijs gehaald bij Oosterpoort en heb veel geleerd van de instructeurs ze zijn erg goed
Was een goede en prettige ervaring
Very good
Wat ik niet begrijp is dat bij een cursus die bijna de hele dag duurt en rond de €500 kost nog eens €7,50 extra voor de lunch betaald moet worden. Al vond ik het geen groot probleem, het zou misschien handig zijn als er van te voren een keus gemaakt kan worden tussen automaat en handgeschakeld. Mij werd op de dag zelf verteld dat ik in een automaat moest rijden, dit was best wennen omdat ik nooit automaat rij. Verder alles prima in orde, en een mooie vw bus!
Hoi Frank, bedankt voor je feedback. Je gaf aan dat je niet begreep dat bij een cursus van 500 euro geen lunch is inbegrepen. De helft van de cursuskosten betreft het examengeld (248 euro) de andere helft rijles. Daarnaast heb je gebruik gemaakt van onze actie van 80 euro korting op je opleiding. Op onze site geven we duidelijk aan dat een lunch optioneel is. https://www.oosterpoort.nl/rijopleidingen/rijbewijs-be Je kunt dit als een extra service zien. Wij zijn één van de weinige rijscholen die dit tegen kostprijs aanbieden. Voor wat betreft je opmerking over de automaat: Sinds kort gebruiken wij ook een automaat voor de BE rijopleiding. Enerzijds was het prettig geweest als je hiervan op de hoogte was gebracht. Anderzijds is onze ervaring dat iedere chauffeur na 10-15 minuten wennen alleen maar voordeel heeft tijdens de ééndaagse opleiding. Het vele schakelen in het stadsverkeer vraagt veel aandacht. Onze ervaring is dat leerlingen gemakkelijker het rijbewijs halen in een automaat. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een duurdere (automatische) auto. Gelukkig is het allemaal goed verlopen en ben je in één keer geslaagd. Veel succes met je rijbewijs en we hopen dat je ons alsnog aanbeveelt. Dat zou je ons een groot plezier mee doen! 😉
Goed ervaren doel gericht bedrijf
Goede rijschool met goede instructeur!
Ik heb de rijlessen als erg prettig ervaren. Rosa was gezellig tijdens de lessen en heeft mij goede aanwijzingen gegeven. Ik kwam erachter dat ik tijdens de examens erg zenuwachtig werd waardoor ik domme fouten ging maken. Zij heeft mij bij die \'faalangst\' goed ondersteund door elke les een proefexamen te doen. Hierdoor werd bij mij de spanning minder. Daarnaast was het wel prima met de planning, alleen vond ik het vervelend dat je op een rijexamen wel 2 maand moest wachten bij de aanvraag en dat ook met rijlessen de planning erg krap is.
Prima rijschool, planning goed voor elkaar. Goede instructies gekregen en in 1x geslaagd voor mijn vrachtwagenrijbewijs
Super leuke brommer rij instructeur gehad en snel geleerd en veel geleerd!
Uitstekend en vriendelijke instructeurs
Ik vond het erg fijn en goed geregeld.
Uitleg bij lesvoertuig: De motor in Assen op het opleidingscentrum waar ik examen op heb gedaan was niet al te best (versnelling) Was waarschijnlijk pech, er waren betere.... De motor voor de weg lessen in Groningen was gewoon goed. Anders was het cijfer hoger geweest. Totaal ben ik super tevreden. Met name over de instructeur, hij is een zeer kundig en professioneel persoon. Die veel kennis van zaken heeft, en het ook over kan brengen. En goed is goed, slecht is slecht. Is duidelijk..., persoonlijk vindt ik dat erg prettig. Ook de communicatie tussen Oosterpoort en cursist was zeer goed. Ik zal Oosterpoort zeker aanbevelen, als iemand met zijn/haar motor rijbewijs wil beginnen.
Enorm tevreden!! Fantastische begeleiding! Zeer vriendelijke en kundige instructeurs!! Lunch was ook altijd top geregeld tijdens theorie dagen.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!