Ik heb een hele leuke en gezellige tijd gehad, met een top rijleraar! Alles is duidelijk en goed geregeld en je weet waar je aan toe bent. Zou Oosterpoort zeker aanraden.
Mijn ervaring met rijschool Oosterpoort is zeer positief! Alles is er zeer goed geregeld, het personeel is ontzettend vriendelijk, de lessen waren erg leerzaam en als er een probleem was, werd dit altijd zo snel mogelijk weer opgelost.
Super leerzaam!
Prima, geen op of aanmerkingen. Zeer tevreden
Professionele opleiding.
Deskundige medewerkers, inhoudelijk prima en ook zeer klantvriendelijk. Planning jammer dat CBR onvoldoende examenmogelijkheden heeft en de lesauto om en om een maand in Groningen is.
Duidelijke communicatie en een geweldige ervaring rijker. In 16 uren praktijk mijn C1 rijbewijs gehaald dankzij Jans Snoeijer!
Hardstikke prettige ervaring, veel geleerd. Ook de aandacht werd er goed bij gehouden op een leuke manier waardoor opletten geen straf leek, maar een plezier. In 1x geslaagd, Bedankt!
Was een leerzame cursus. Alles was goed geregeld. Het enige min puntje wat ik heb ik dat het diploma op gestuurd is. Maar dat het een pasje maar gewoon van papier is. Het is niet zo stevig als een bank pas, dat vind ik een beetje jammer.
Echt super maar dan bedoel ik de mensen in Assen daar heb ik gereden
Super tevreden
Snel, duidelijk en doelgericht
Goed geregeld en goed voor mekaar.
Eerste les was er geen vrachtauto beschikbaar. De vrouw vorig jaar bij receptie was een topper ,jammer voor jullie dat ze is vertrokken ,het is nu een beetje een chaos
Super rijschool en zeer goede ervaring . Deskundige rijinstructeur !
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!