Erg goeie begeleiding waardoor je prima kan slagen. Oosterpoort bedankt.
Zeer vriendelijke rij instructeurs die je op weg helpen naar het praktijk examen, in 1keer ook gehaald :)
Super theorie curcus gehad veel geleerd en top uitleg zekker een aanrader!
Prima dag! Goede ondersteuning van instructeur Pieter van der Helm gehad. Wees mij op mijn valkuilen, die ik mijzelf in al die jaren dat ik al met aanhanger rijd heb aangeleerd. Met zijn aanwijzingen en tips en trucs heb ik mijn E achter B gehaald! Pieter nogmaals bedankt voor alles! Mvg, Paul König
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Het is lastig dat je de lessen zover in het voren moet plannen, maar de planners en lesinstructeur denken met je mee. Ik ben erg te spreken over de verschillende instructeurs die mij hebben geholpen tijdens mijn lessen. Afspraken werden nagekomen en er was altijd ruimte voor vragen.
Fijne ervaren instructeur, in 1 keer raak!
Over het algemeen goede lessen, soms is wat meer persoonlijke feedback tijdens en na de lessen wenselijk. Als je daar zelf niet actief naar vraagt, hoor je niet veel. Ik ben uiteindelijk tevreden. René is een erg fijne instructeur die weet wat hij doet.
Ik vind het een goed bedrijf. Je word gebeld wanneer je niet meer ingepland staat en of je nog door wilt plannen. Instructeurs zijn ook op goed niveau en weten waar ze het over hebben. Kleine puntjes vind ik het rijden met zn 2en vind zelf prettiger om alleen te rijden. En het inplannen is soms lastig door de drukte.
Ik heb wel veel verschil ervaren in de rijinstructeurs. Elke instructeur is natuurlijk weer anders, en dat merkte ik wel in de lessen. Met de een heb je meer een klik dan met de ander. Ik heb goede lessen gehad en ben tevreden over de opleiding, maar ik had het achteraf wat fijner gevonden om het aan het begin van de opleiding misschien even te hebben over wat voor instructeur misschien bij je zou passen. Dat je iets meer kennismaakt met de Oosterpoort en dat je op een of andere manier bij iemand kan gaan rijden die bij jou persoonlijk past. Ik denk dat ik dit fijner had gevonden. De eerste instructeur was goed en je leert elkaar ook wel beter kennen. Maar toen ik bij de volgende instructeur kwam, klikte dat wel meer en ik merkte dat ik de manier van lesgeven/motiveren/verbeterpunten zoeken beter bij mij paste. Mijn advies is dus om daar iets meer aandacht voor te hebben als een nieuwe leerling begint met rijlessen.
Uitstekende ervaringen; van te voren goed geïnformeerd en snel en vakkundig geholpen.
Goeie dag gehad, uitstraling kantoor assen zou wat verbeterd kunnen worden
I found Eric to be an excellent instructor. Perfect English, calm and very clear on all instructions. He made it a very nice environment to learn and I passed on my first try!
Fijne ervaring. Alles goed geregeld en zoeken altijd voor een goede oplossing.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!