Top, 16 jaar geen rijles meer gehad en toch in 20 uur mijn CE rijbewijs gehaald. Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam.
goeie en leuke instructeur. Fijne rijlessen gehad van Anne
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen van de auto! Hele nuttige en gezellige lessen gehad van Erik. Overzichtelijke planning zodat ik wist waar ik aan toe was. Super rijschool!
Goede rijschool met goede leraren die weten hoe ze een leerling moeten opleiden
Leuke leerzame theorie en praktijk lessen gehad
Hans bereidt je met veel kennis en ervaring en een stukje humor, optimaal voor op het examen aanhanger. De mogelijkheid om zelf een examendatum te kiezen werkt heel prettig. Het rijden in de bijna nieuwe VW Transporter met automaat maakt de lesdag en examen alleen maar aangenamer.
Zeer toegankelijk en altijd vriendelijk behandeld. Ook wordt je regelmatig telefonisch benaderd over de planning, denken mee.
Ik had soms moeite om afspraken te maken, aangezien alleen bepaalde personen mijn lessen in mochten plannen. De lessen waren echter heel goed en ik heb er veel van geleerd.
gezellige mensen..en zeer meedenkende...
Een hele fijne instructeur, als je als leerling het serieus neemt dan wordt er de tijd genomen om vragen te beantwoorden en een goede en rustige uitleg te geven.
2008 pakket genomen, nooit gebruik gemaakt van het examen. Na 10 jaar had ik nog steeds recht op het examen, daar was ik aangenaam verrast mee. De rijles instructeurs heb ik als zeer prettig ervaren. De planning was erg behulpzaam met schuiven.
K werd zeer goed geholpen en ben zeer tevreden
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!