De Code 95 opleiding had ik bij geen andere instelling willen doen. Tachograaf-Techniek en het nieuwe rijden (Koos Wielstra) hebben mij enthousiast gemaakt. Dit om de gedreven manier van lesgeven.(jammer dat het voorbij is) Ook EHBO en Heftruck hebben mij weer met beide benen op de grond gekregen. BEDANKT
Goede ervaring met gedreven opleiders
Qua inplannen en de daadwerkelijke cursesdag met examen vondt ik dat het tijdstip voor het examen te lang duurde Dit ligt misschien niet volledig in jullie mogelijkheden, maar zou daarin wel de duur wat bekorten
Een erg goede en gezellige rijschool. Weet waar ze het overhebben en denken met je mee. Vooral de instructeur was super!
Behalen scooter rijbewijs.
Goed maar soms niet oplossingsgericht
Zeer goede begeleiding en ondersteuning. Ik kan geen enkel negatief punt bedenken. Alles goed voor elkaar.
Ik ben een paar maand geleden begonnen met het motor rijden op her terrein. Op het terrein heb ik veel verschillende rij-instructeurs gehad die allemaal andere tips gaven over hoe het best een oefening kan worden gereden. Zelf vond ik dit erg prettig. Ik heb mijn avb daarom in 1 keer gehaald. Ook werden er leuke routes gekozen voor het rijden op de weg. Geen enkele route was hetzelfde. Na het rijden werd er goed uitleg gegeven door de instructeur over wat er goed ging en wat niet.
Ik ben zeer tevreden .De inzet van de instructeur was geweldig. Ze weten wat ze doen.
Binnen een half jaar rijbewijs C + CE met code 95 gehaald. Alles in 1x dankzij de goede duidelijke instructies. Ik kon zelf mijn beschikbaarheid doorgeven en op basis daarvan werd er een planning voor de hele opleiding gemaakt. Echt top!
Goed georganiseerd en prettige instructeur
Mijn ervaring met Oosterpoort is perfect het is en g9ede bedrijf vrindelijke mensen goede uitleg over verkeer verkeersborden en vouten bekom je uitgelegd en wad wr verbeterd moet worden ik kan oosterpoort allen aanbevelen aan ideren die een rij opleidinge wil volgen
super begeleiding gehad van 2 rij instructeurs Duidelijke uitleg en tips, en vooral bij/met mij heel veel geduld gehad.
Ik heb een BE dagopleiding gevolgd. Mijn instructeur was Hans de Witt. Rustgevende instructeur, geduldig, duidelijk, kort van stof en to the point. De dag verliep geordend en goed verzorgd.
Hele goede ervaring. Top instructeur en mensen aan de balie zijn ook erg vriendelijk. Probleem met mijn factuur werd gelijk goed opgelost.
Na de opleiding Tachograaf (Koos Wielstra) / EHBO.BHV (Peter Reilman) / Techniek en Veiligheid (Koos Wielstra) / Heftruck (Marco v Keulen), heb ik vandaag mijn nascholing Code 95 met het onderdeel E-learning en HVR (Koos Wielstra) afgerond. Dit heeft mij zeer enthousiast gemaakt en mij aangezet om e.e.a. in de praktijk toe te passen. Marco en Peter, maar in het bijzonder Koos, HARTELIJKE DANK. Anne Piersma.
Keurig ontvangen Goede instructeur Nette lunch
Super leuke en leerzame lessen! Met dank aan Rene en Corinne voor de morele support en de fijne lessen, maar ook Dave en Arnold natuurlijk m\'n A rijbewijs gehaald en vanaf nu mag ik dus heerlijk op m\'n Sportster touren🤘
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!