perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige leservaring, duidelijke uitleg en prettige instructeurs.

goede service, goed behandeld

De planning voor de rijlessen van de bus duurde helaas erg lang. Er wordt wel rekening gehouden met je wensen. Wat ik heel goed vind, is het niveau van de rijlessen van de bus. Je krijgt de tijd om de bus onder de knie te krijgen.

goede service, goed behandeld

Ik vind dat het bedrijf doet goed om zo veel mogelijk veilligheid in het maatschappij te brengen.

goede service, goed behandeld

Geweldig verder allemaal goed geregeld. Heb inmiddels 2 cursussen bij jullie afgerond. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaars wisseling. Groetjes Youssef Azghoughi

perfect, zeker aan te bevelen

Een fantastische rijschool die aan 3FM Serious Request heeft meegedaan met de cursus Reanimatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Bij aankomst kwam er gelijk een medewerker rustig op mij aflopen. Hij vroeg mijn naam en die gaf ik toen. Hij wist toen vrijwel meteen met wie hij te maken had en bracht me binnen enkele tellen naar de juiste cursusruimte. Ik werd daar vriendelijk benaderd door de instructeur en kon gelijk met de cursus meedoen.

goede service, goed behandeld

De opleiding was leuk , leerzaam ,gezellig, goed verzorgd . Alleen helaas staan jullie niet in het lijstje op de hartslag.nu site . Waarom??

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige ontvangst, duidelijk en heldere uitleg door Tonnis. Top kerel!! Veel geleerd. Bedankt daarvoor.

Correct, professioneel en vriendelijk

gemoedelijk en vriendelijk

goede service, goed behandeld

Gezellige leuke aed en reanimatie cursus

Goed, leuke actie!

goede service, goed behandeld

Fijne rijschool met goede overleg valt er veel te regelen. Vriendelijke personeel. Ook goede rijinstructeurs vooral Erik heb ik veel aan gehad. Geeft fijn les en legt alles goed uit.

goede service, goed behandeld

De rijlessen van mijn instructeur (Mark) waren top! Hij bleef altijd rustig, wist precies te vertellen wat fout en wat goed ging, gaf hij altijd opbouwende kritiek en wist de rijprocedures goed te vertellen zodat je ze snel begrijpt. Deze rijlessen waren altijd erg leuk, ik ging er dan ook met plezier heen. Mark heeft wel een beetje zijn beroep gemist, hij had beter iets in de muziekindustrie kunnen doen. ;) Qua planning is het bij Oosterpoort ook top geregeld! Zolang jezelf op tijd bent met het inplannen van je eigen rijlessen ondervindt je geen enkel probleem met anderen die ook rijles hebben. Ik zou het iedereen aanbevelen om bij Oosterpoort (Mark) rijles te nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel tevreden met mijn 2 rij instruteuren, Dhr. Leffers en dhr. Manshanden Geven heel goeie lessen . Toppie . En heel vriendelijk . Baliemedewerkers is ook vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen . 👍😄 Nogmaals dank jullie wel. Goeie rijschool. Mijn moeder had ook haar rijbewijs bij jullie ook gehaald

goede service, goed behandeld

Uistekende instructeur(Ardon Zijlstra)!Prima overleg omtrent planning.

goede service, goed behandeld

I had a great experience with Michiel. He was always calm and supportive. He explains things in a calm way and does not expect you to do everything right at one time. He always believed in me and helped me improve step by step. I feel very lucky to have him as my instructor. However, he was sick for some of our lessons. Then those lessons were replaced with Corrina, which was very pleasant as well. I also learned a lot from her. And some of the lessons were replaced with Jan Holtrop. Those were not pleasant at all. He made some sexist comments like \"what you did there is a women thing, all women do that\" etc. He also told me for 4 hours different failure stories on exams. He didn\'t believe in me that I would pass on the exam and he made me feel down emotionally on my last lessons before the exam. So overall my experience with him was not pleasant at all.Hence, my below ratings are done based only on Michiel, not the other instructors.

goede service, goed behandeld

In één keer alle lessen ingepland wat erg prettig was. Het is twee keer voorgekomen dat er een les verplaatst moest worden maar dit gaat in goed overleg met de leerling. Ardon is een instructeur die niet alle leerlingen op dezelfde manier lesgeeft. Hij kijkt naar wat de leerling kan en vanuit daar maakt hij een persoonlijk plan. Door deze methode en de ruimte om fouten te maken heb ik de rijlessen als erg prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

Goed les gehad, alles duidelijk, en goed geregeld. materiaal ook perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede rijschool met leuke instructeurs. Soms is het lastig inplannen sinds ze het erg druk hebben. Een extra rijinstructeur in assen zou geen kwaad kunnen. Als je een betrouwbare rijschool zoekt waar je met plezier slaagd, rij dan bij oosterpoort.

perfect, zeker aan te bevelen

I came to the Oosterport after some experience with other driving school which was useful but not successful. In my case changing auto school was a very good idea. Even thought driving was not easy for me, my instructor Menko Schuitema really helped me to reach a good final level. I can say only positive feedback about my experience with Oosterport even thought it did not work for me straight on the exam by the variety of reasons and I had to redo it again, but I can say only positive feedback about the Oosterport especially I would like to thank my instructor Menko Schuitema for a very good work!

goede service, goed behandeld

Heel goed en alles is duidelijk

hard stike goed

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!