Vond het hele slechte ervaring
Beste Anoek, We vinden het ontzettend jammer dat je een slechte ervaring hebt gehad. We willen dit uiteraard graag met je oplossen. We hebben je gebeld maar kunnen je helaas niet bereiken, wil je ons even terug bellen zodat we samen kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen? Met vriendelijke groet, Kelly, Oosterpoort Opleidingen
Zeer vriendelijk en deskundig
Goed, zeer tevreden, goed les gehad!
Was in begin wat onzeker , later en tijdens de les werd die onzekerheid wat weggenomen door de manier van lesgeven. Mede door onze instructeur.
Erg vriendelijke maar ook professionele en gedegen begeleiding gekregen tijdens mijn rijlessen.
Goede duidelijk curcus . Geen moment verveeld.
Motorrijles gevolgd op een professionele en gezellige manier. Zowel het examen avb als avd in één keer gehaald mede door de legendarische woorden van René.. \"kiek\'n als een dolle\"
Ze geven goeie hulp
Was een zeer leuke ervaring, zeer flexibel bedrijf met vriendelijke medewerkers en goede instructeurs. Echt een aanrader. Ook de nieuwe Polo\'s waren fijne auto\'s
zeer goed geholpen tijdens mijn BE rijbewijs
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!