Ik heb bij Oosterpoort Rijopleidingen in Assen de dagopleiding voor BE gevolgd en ben daarna in één keer geslaagd voor het BE-examen. De opleiding werd gegeven door een zeer ervaren en aardige instructeur. Hij bleef gedurende de hele dag rustig, duidelijk en scherp in zijn uitleg. Wat ik vooral prettig vond, was de manier waarop hij theorie en praktijk goed met elkaar wist te verbinden. Daardoor begreep ik niet alleen wat ik moest doen, maar ook waarom. Tijdens de opleiding voelde de coaching precies goed. De instructeur zag goed waar ik extra aandacht nodig had en gaf praktische aanwijzingen waar ik direct iets mee kon. Dankzij deze begeleiding ging ik met vertrouwen het examen in. Een zeer prettige en professionele ervaring. Ik kan Oosterpoort Rijopleidingen in Assen van harte aanbevelen voor de BE-opleiding.
Hij heeft mij goed geholpen met het behalen van mijn BE rijbewijs
Na mijn intake is er een plan opgesteld voor hoeveel lessen ik nodig zou hebben en er is rekening gehouden met mijn wensen ! Ook is het enorm duidelijk dat er veel ervaring rondloopt waardoor er doormiddel van discussie een interessante kijk op zaken wordt gelegd
Prima rijlessen gehad en op het ontvangstcentrum is alles goed geregeld.
Uitgedaagd door de instructeur om steeds een stukje meer te doen. Daardoor meer dan goed voorbereid op het examen en een mooi begin als chauffeur. En ook nog veel gelachen. Bedankt
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Hans voor mijn BE-rijbewijs. Vanaf het begin kreeg ik fijne en professionele begeleiding. Hans legt duidelijk uit waar je op moet letten tijdens het rijden met een aanhanger en geeft op een rustige en positieve manier feedback. Daardoor voelde ik me snel zekerder op de weg. Wat ik vooral waardeerde, is dat Hans echt betrokken is en je graag helpt om je doel te behalen. Dankzij zijn duidelijke uitleg en prettige manier van lesgeven ben ik met vertrouwen geslaagd.
Zeer vriendelijk personeel en een hele fijne sfeer. Ongedwongen en je voelt je gelijk thuis en één met het personeel. Het doel is bereikt ik ben klaar (geslaagd) maar jammer dat het voorbij is.
Leuk bedrijf, voelde mij welkom
Fijne ervaring gehad goede begeleiding
Ik had een dagcursus BE rijbewijs met William. Van te voren was ik een beetje gespannen, maar William was een erg fijne man om mee op pad te zijn waardoor dat snel weg was. Al met al heb ik het erg gezellig gehad en veel geleerd van hem.
Ik heb hele leuke en goede lessen gehad alleen heb ik soms tussen mijn lessen 2 maand moeten wachten.
Geslaagd! Dus naast fijne gezellige dagen ook veel geleerd!
Vond het altijd gezellig in de auto. Hele leuke sfeer ook en er werd goed les gegeven en kreeg altijd op tijd te weten hoe mijn les indeling er uit ziet dat was wel fijn.
Ik heb een fijne en leerzame tijd gehad bij Oosterpoort Opleidingen tijdens het behalen van mijn autorijbewijs. De uitleg was rustig en duidelijk, en ik heb de begeleiding van Gerald als erg prettig ervaren. In het begin vond ik het wel jammer dat er soms lange wachttijden waren tussen de rijlessen (meer dan drie weken), waardoor het lastig was om meteen goed door te pakken. Later in het traject werd ik gelukkig regelmatiger ingepland, wat een stuk fijner werkte. Al met al kijk ik positief terug op mijn ervaring en ben ik tevreden over de begeleiding en lessen.
Fijne en leerzame lessen gehad van Harry Oosterloo en bij het examen mij er gerust gesteld
Leuke rijlessen gehad. Super fijne communicatie. Alles werd duidelijk uitgelegd en geleerd op mijn tempo
Wij hebben gistermiddag de hele middag les gehad in het voor én achteruit rijden met onze caravan. De les werd gegeven door Karl. Het was een super leerzame middag en bovenal ook heel gezellig!! Bedankt hiervoor!!
Ik heb rijlessen voor een automaat rijbewijs gevolgd. Dit was een fijne opleiding en toen het tijd was om af te rijden had ik ook echt het gevoel er klaar voor te zijn. Mij heeft het geholpen om voor de automaat te kiezen, gaf minder stress en je bent dan direct bezig met echt autorijden en niet puur alleen eerst leren koppelen. Dat ik standaard 2x 60 minuten achter elkaar les had zorgde ervoor dat je bij elke (2) lessen echt het gevoel kreeg dat je wat had geleerd. Bij 1x een uur (als je al geluk hebt meestal is dat 45 of 50 min) ben je net lekker bezig en dan is de les alweer voorbij. De instructrice Judy heeft mij goed en geduldig begeleidt. Kortom erg positief over deze ervaring.
Ik heb mijn rijlessen erg goed ervaren bij Harry Oosterloo. Een hele rustige en vriendelijke man met juiste tips. Heel fijn om een babbeltje te maken, naar muziek te luisteren en het over vrachtwagens te hebben terwijl de les bezig is. Al met al, helemaal top!
Soepel mijn rijbewijs gehaald. Planning was flexibel en kon zo nodig snel aangepast worden. Gezellige en ervaren instructeur van wie ik veel geleerd heb.
super goed begeleid door Oosterpoort
Toch de stap genomen, het motorrijbewijs. Vanaf de intake het gevoel dat ze weten wat ze doen, kundig, overtuigend en aandacht voor het individu. Vertrouwen uitspreken, zien wat je nodig hebt. Ik vond het zeer prettig. Marcel heeft het weggedeelte gedaan, hij is duidelijk wat hij wil zien. Voor mij een prettige manier van instructeur zijn. Ook de andere instructeurs (Roel), zeer prettig met als doel je enthousiast en zeker laten slagen voor je rijbewijs. Je onderdeel maken van motorrijder zijn!!
Prettig en gemoedelijk.
Mijn C (vrachtwagen) rijbewijs in 1x behaald. Duidelijke uitleg en mogelijkheden voor eigen inbreng op dat wat ik extra wilde oefenen. De meeste lessen heb ik gehad van Roland, maar Jan en John hebben er ook aan bijgedragen, waarvoor dank!
Professionele instructeurs en duidelijke uitleg. Ook veel flexibiliteit in het verzetten en plannen van rijlessen. Al met al een goede ervaring en ik ben zeer tevreden.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!