Marko (instructeur) weet altijd een fijne sfeer te creëren en heeft veel geduld. Ik heb me geen enkel moment opgejaagd gevoeld. Het was altijd gezellig om even met elkaar te praten, maar die gezelligheid ging niet ten koste van de leerzaamheid. Al met al een zeer positieve ervaring. Ook met de receptie altijd positieve ervaringen, er werd altijd meegedacht over een oplossing in geval van ziekte of andere omstandigheden.
goede begeleiding van het personeel achter de balie zeer tevreden kwa rijlessen voor de taxi ben ik wat minder enthousiast mijn eerste examen kreeg ik dingen te horen die wij helemaal niet hadden behandelt de andere 2 instructeurs waren wel heel goed en professioneel
Hallo Cornelis, Bedankt voor je review en je feedback. Wij zullen het met de desbetreffende instructeur gaan bespreken. Fijn dat je tevreden bent over de andere instructeurs en dat je uiteindelijk geslaagd bent. Wij wensen je veel succes op de taxi! Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
Goede service, goede begeleiding, zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel. Hartelijk dank voor alle begeleiding, geduld, coaching en planning.
Leert alles goed en snel
Top uitgelegd en geholpen!
Duidelijk verzorgd spannende maar leuke dag
Super fijne ervaring gehad bij rijschool Oosterpoort en met name bij instructeur Jan. Echt een aanrader!
Mijn instructeur was goed.
Pragmatisch ingestelde rijschool, met ervaren en met naar mijn mening zeer kundige instructeurs
Ik heb erg fijne rijlessen gehad. Ontzettend veel geleerd in korte tijd. Koert heeft mij goed opgeleid en daarom ben ik vandaag ook geslaagd! Nogmaals bedankt voor de fijne rijlessen Koert!
Leuke duidelijke les voor de mensen die er wel gemotiveerd zaten. Zeker een opleiding die ik ga aanraden voor mensen die hun theorie willen halen. Geslaagd met 6 fout op gevarenherkenning en verder 0 fout. Gr. Jeroen maar welke?
Gewoon top, goeie leerzame lessen gehad van judi!
Iedereen vriendelijk
Ik heb de cursus leuk ervaren, vooral de grappen van Edward waren leuk. Aan zijn teken kunsten zit nog wat werk.
Gemoedelijke sfeer en gericht onderwijs
Alles was erg duidelijk wat er werd verwacht en leuk.
Onder het genot van een kopje koffie je cursus bespreken of met je instructeur overleggen is erg fijn. De opleidingen die geboden worden sluiten aan bij de dagelijkse gang van zaken in de meeste bedrijven. Dit is juist wat wij als bedrijf zoeken voor onze medewerkers ! Oosterpoort Bedankt ! We zien elkaar in de toekomst !
Prima les gehad! Wouter dacht ook met je mee. Door omstandigheden kon ik mn dag van theorie examen toch nog wisselen waardoor ik toch in 1x geslaagd ben! :D
Mijn motorrijopleiding bij Knol/Oosterpoort is mij goed bevallen. Zeer deskundige instructeurs met veel geduld. Er is een gemoedelijke sfeer.
Ontzettend fijne mensen die je goed begeleiden. Kijken samen met je naar een oplossing.
Leuke opleiding, goeie docent
Alles goed geregeld en een goede i structeur gehad.
Je word goed ontvangen door het team en je word correct begeleid tevens de theorie word je goed geleerd en ook het rijden word je goed geleerd in korte tijd tevens gezellig zweer en lekkere lunch tijdens de pauze bij theorie les, toets dag en bijscholing dag.
De lesdagen waren lang maar de lunch en hoe de lessen gegeven werden helemaal prima.
Tijdens de rijopleiding had ik een instructeur die veel aandacht schonk aan een ideale leeromgeving voor mij. Hierdoor kon ik mijn angst voor het autorijden overwinnen, heb ik geleerd om met stress om te gaan en heb ik plezier gevonden in het auto rijden! Ik kan nu veilig en vol zelfvertrouwen de weg op en daar ben ik heel blij mee!
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.