4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed bedrijf,aardig personeel die goed uitleg geeft. goede garantie .de moeite waard om eerst daar gaan te kijken in groningen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij de aanschaf van een tweede hands auto. Kwamen een paar punten aan het licht welke zouden worden verholpen wat helaas niet was gebeurt. Daar kwam ik achter tijdens het afhalen. bekleding vast zetten en klokje welk niet werkt. Dit zouden ze wel willen verhelpen maar dan moest de auto terug komen en zou dan een gratis leen auto mee kunnen krijgen. Terwijl ze toch al een zogenaamde full service hadden gegeven. Dus toch een beetje mijn twijfels over een full service beurt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Garage Oldeman is in mijn ogen een klantgericht bedrijf. Goede monteurs in dienst die weten wat ze doen. En heel belangrijk: service staat hier in een hoog vaandal.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst vriendelijk en meedenkend personeel en je mag tijdens de reparatie van je auto in de werkplaats komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij auto Oldeman hebben wij nu voor de vierde maal een tweedehands auto gekocht. Wederom werden we zeer goed behandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaringen met Auto Oldeman. Je wordt nog echt persoonlijk als klant behandelt. De showroom is niet de meest moderne maar dat is ook niet het belangrijkste. Het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan en dat bedoel ik in positieve zin. De service is top. Je auto kan snel bekeken worden en je hebt je auto snel terug. En dit is eigenlijk de enige merkdealer waar ik volledig vertrouwen in heb dat ze je niet bedonderen met onnodige reparaties. Je ziet ook dat in de wijken rondom Oldeman het er stikt van met name de Cuore. Een superfijn stadsautotje en allemaal tevreden bestuurders. Het is voor mij als autoliefhebber niet echt een inspirerend merk Daihatsu maar ik kan volledig begrijpen als mensen Daihatsu rijden. PS Het moge duidelijk zijn dat ik geen Daihatsu rij maar wel een auto heb aangeschaft bij Oldeman en daar ook in onderhoud heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik word altijd goed en snel geholpen tegen een redelijke prijs. Geen verrassingen achteraf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede behandeling ivm aanschaf gebruikte auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een betere garage kan ik me niet wensen. Ben er al 25 jaar en de service is van een groot gehalte. Kan altijd op ze rekenen.

Akeleiweg 115

9731JC Groningen