Ik ben al jarenlang een heel tevreden klant. Mijn auto\'s worden altijd goed onderhouden en er wordt mij altijd duidelijk verteld wat de volgende onderhoudsbeurt zal inhouden. Ik beveel deze garage van harte aan. Je kan vertrouwen op de goede zorgen van alle medewerkers.
goede kwaliteit uitstekende service (ook leenauto)
Ik ben klant van Oldeman sinds ik in de jaren 90 mijn eerste Daihatsu kocht. Sindsdien heb ik, omdat mijn ervaringen altijd goed waren, altijd mijn auto in onderhoud bij Oldeman ook als het een merk was dat ze niet voeren, zoals Citroen of Nissan.
Ik heb goede ervaringen met het bedrijf
Betrouwbare garage. Goed bereikbaar. Goed opgeleid en accuraat personeel. Fantastische service en de koffie staat altijd klaar.
Slechte ervaring gehad met Auto Oldeman. Daar een Subaru Outback gekocht met G3 gasinstallatie. Gaandeweg bleek hier alles aan te mankeren. Koppeling versleten,verkeerde gasinjectors gemonteerd en achterwiellager stuk. Hier viel slecht over te praten bij Oldeman.
Jammer dat u ons op deze manier in een kwaad daglicht probeert te zetten....U heeft willens en wetens afstand gedaan van enige vorm van garantie. Daar tegenover stond een flinke korting. Na een jaar kosten reclameren van reparaties die elders zijn uitgevoerd vind ik dan ook niet terecht. U heeft zelf de spelregels opgesteld en toont zich een slecht verliezer...jammer.
Fijne garage waar goed zaken is mee te doen. Wij hebben wel gekozen voor het afleverpakket om niet voor verrassingen te komen staan. Veel vertrouwen in de verkoper en de garage.
Recentelijk auto gekocht bij Auto Oldeman. Omdat wij een Daihatsu hadden om in te ruilen en er een geschikte ocassion stond bij Oldeman eerst gebeld en hier naar toe gereden. Na onderhandelingen Daihatsu ingeruild en andere ocassion meengenomen op basis van zo mee. Deze ocassion was bijna aan de APK toe en dit laten uitvoeren bij onze eigen garage. Hier bleek dat de navolgende zaken niet in orde waren; accu kapot (de rit van Oldeman naar onze garage was de laatste die de accu kon hebben), draag arm rubbers kapot, motor ruitenwisservloeistof kapot (bij aankoop zat er geen ruitenwisservloeistof in en konden dit ook niet testen). Totale rekening € 650,-! Auto Oldeman gebeld en gevraagd of we iets konden overeen komen qua coulance, vooral de accu en de ruitenwisser motor zijn zaken die naar ons idee wellicht hiervoor in aanmerking komen. Antwoord van de verkoper was luid en duidekijk; NEE. Natuurlijk hebben we begrip ervoor dat niet alles in aanmerking komt voor vergoeding, maar zelfs een kleine bijdrage van € 100,- was niet bespreekbaar. Wij hadden de auto maar moeten kopen met afleveringspakket 1. Ons is dit pakket uitgelegd als; APK, 15 liter benzine (zat nog in de auto toen we deze kochten) en poetsen. Kosten € 375,-. Aangezien een APK € 40,- kost en poetsen zelf nog wel lukt, besloten om de auto zo mee te nemen. Oldeman geeft nu aan dat er ook een beurt (was net gedaan door Oldeman iov de oude eigenaar) bij dit pakket in zit en ook technische controle waarbij alle onderdelen vervangen worden die nodig zijn voor aflevering. De door ons nu vervangen onderdelen dus ook. Jammer genoeg is ons dit niet duidelijk verteld toen wij de auto kochten. Los van de onduidelijke uitleg over wat afleveringspakket 1 inhoud, hebben we begrip, maar dat een dealer bedrijf niet eens een kleine coulance wil doen, vinden wij heel erg teleurstellend. Bij aankoop hadden we een goed gevoel over Oldeman, maar dat is helemaal weg. Wij hadden echt het idee dat Oldeman onze garage kon worden om onze ocassions voortaan te kopen. Wij komen hier in ieder geval niet weer.
Garage Oldeman, is een prettige klantgerichte garage.
Ik heb bij ervaring ondervonden dat de service heel goed is bij auto Oldeman. Hiervoor mijn dank. F.Freie Scheemda
mijn auto verkocht aan auto oldeman aan huis opgehaald ter plekke vrijwarings bewijs gekregen konkiezen voor cash geld of internet bankieren keurige afwikkling van alle lof speciaal voor de hr. Haalboom correcte en nette verschijning
Bij Oldeman een gebruikte auto (Subaru Justy G3X)voor mijn vrouw gekocht. Een enthousiaste verkoper die erg sympathiek overkwam. De auto is keurig afgeleverd en voldoet aan alle verwachtingen!.
Ik ben super tevreden over garage Oldeman