4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke en goed gekwalificeerd personeel, Wel een negatieve ervaring gehad met 2 examens die niet waren aangevraagd bij CBR waardoor het examen niet door kon gaan

Heel goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super ervaring motor rijbewijs hier gehaald!!wel niet in een keer maar ik ben de jongste ook niet dan gaat het wat stroef kun je wat moeilijker los laten in je hoofd, als toen ik 18 was

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top instructeur en leuke leerzame lessen, daarom ook alles in 1x gehaald. Jacek, bedankt!

Zeer goede lessen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht. Ik WAS bezig met motorrijbewijs en de eerste keer gezakt op rij techniek,de instructeurs waren meer met hun mobieltjes bezig dan met de cursisten,ik heb hier een melding van gedaan en zou aan gewerkt worden.geen reaktie op gehad. Dan moet je nog maar even 8 uuren bij lessen om het goed onder de knie te krijgen volgens tilstra,van die 8 uur heb ik 40 minutennles gehad op het onderdeel waar ik moeite mee heb weer gezakt, wel moet je nog maar even 8 uurtjes bij lessen volgens tilstra.sorry hoor,maar het zijn LaaierLichters! ik beveel dit dus ook niet aan ....alles bij elkaar 3000 euro weggegooid bedankt Tilstra ....NOT!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende verkeersschool. Praktijk ervaren vak personnel. Prettige omgang met klanten en flexibel ingesteld. Zonder twijfel aan te bevelen voor toekomstige (vrachtwagen) chauffeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rij instructie, kundige en aardige instructeurs, afspraken duidelijk, administratieve afhandeling goed geregeld

Rijbewijs C gehaald binnenkort beginnen met CE

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring! Beide rijbewijzen in één keer gehaald. Planning was wel vaak vol... Maar dat zegt ook wat!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, flexibel, vakbekwaam. Tumbs up!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool met vakbekwaam en vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed! Leuke en goede instructeurs!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor rijbewijs C & CE rijles gehad. Top samenwerking, van planner tot rijinstructeur! Programma goed afgestemd op de cursist.

Goed bedrijf goeie instructeurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ten eerst, ik schijf nooit recencies maar ik bij deze, het moet wel even. Mijnaring met Tilstra was 95% met de instructeur, Jaciek. En ik heb alleen uitmuntende dingen te zeggen over hem. Wist alles perfect uit te leggen, was aardig, vriendelijk, ontzettend punctueel, zelfs als ik dat niet helemaal was. Alleen maar goede dingen, een les met Arjen gehad, dit was ook meer dan goed. Auto theorie dag was ook goed, interessant en goed verzorgd. Ik heb met hun alles in 1 keer gehaald. ik wil nergens anders heen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2018 heb ik mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Tilstra. Mijn keuze viel voor deze rijschool vanwege mooie aanbiedingsprijzen en dat deze rijschool een eigen oefen terrein heeft. Ik werk zelf onregelmatig en had bij tilstra alle ruimte om de lessen rondom mijn werk in te plannen. De service is daarnaast ook prima en de rijschool is telefonisch goed te bereiken. Ik heb vanwege het onregelmatige les schema meerdere instructeurs getroffen. Deze vond ik stuk voor stuk erg bekwaam in hun vak. Na het slagen voor de AVB heb ik gekozen om de verkeersdeelname lessen bij dezelfde instructeur te volgen. Uiteindelijk de tweede keer geslaagd voor mijn examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met deze rijschool.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes