5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goede service, altijd vriendelijk personeel. Duidelijke instructies voor en tijdens het rijden. Niets op aan te merken, mijn inziens een prima rijschool.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mede door de vriendelijke bejegening van de medewerkers en de uitmuntende coaching van Jan Dijkstra en Bert Kamminga heb ik mijn CE rijbewijs behaald. Ook de betrokkenheid van de medewerkers valt op, de passie voor het vak en de klanten is duidelijk aanwezig. Klachten worden serieus genomen en snel opgelost. Mijn dank gaat uit naar het team Tilstra. Groet, GertJan Drenthe

nette en correcte lesdag, in 1x geslaagd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 1 keer geslaagd!! Super klantvriendelijk+goede begeleiding!

Prima ik heb de versnelde opleiding gedaan en in 1 keer geslaagd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed, had alleen verwacht om steeds \'alleen\' les hebben en niet met meerderen.

2 sterren: slechter dan verwacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg prettig, correct en vriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt dik tevreden goede en vriendelijke instructeur goede uitleg en toch ook wat auwehoeren Maar voor alles krijgen jullie van mij een 10

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Groots georganiseerd met een goede lesopbouw maar in logistiek vaak een beetje rommelig. Verder vond ik de betaalwijze wel handig maar zou ik facturen graag ook via de post ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Tilstra motorrijlessen gevolgd, ik vond dit erg leuk, ze legden het uit op een professionele manier maar er kon ook altijd een grap of 2 van af, dit gaf mij echt het gevoel dat ze niet alleen weten wat ze doen maar ook dat ze het jouw graag willen leren

2 sterren: slechter dan verwacht

Zeer matig qua service, het maken van afspraken en het na komen ervan. Leid regelmatig genante situaties De lessen zelf zijn goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk,behulpzaam. Heb een prettige ervaring gehad en kom zeker terug voor mijn andere rijbewijzen.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes