4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke professionele mensen, ontspannen sfeer en erg goeie service. Eigen oefenterrein is ideaal om te leren. Je hoeft je niet druk te maken om eventueel verkeer waardoor je je volledig kunt concentreren op het motorrijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb m\'n BE rijbewijs gehaald. Leuke en gezellige sfeer. Deskundige rij instruktie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb bij Tilstra mijn rijbewijs gehaald.

zeer goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

verder wel goed ma di dag van kode 95 op het terien een heledag kon er geen soepje van af met een broodje ma wel dik betalen di dag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedrijf met goede reputatie, bekendheid, uitstraling, lesmateriaal, voertuigen, voor een nette prijs en correcte afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en deskundig personeel!! heb elke keer weer genoten van mijn motorrijlessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie service. Een rijinstructeur die goed de grens tussen \"leraar\" en \"bijrijder\" kan vinden. Allemaal goed geregeld, telefonisch contact gaat moeiteloos. Handig online pagina waar je volledige rooster opstaat, je nog te betalen facturen en alle andere informatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

mijn mening is zeer positief. Ik heb altijd goed contact gehad over het rijden, ik had een leuke rijinstucteur en ben bovenal in een keer geslaagd wat ook wel prettig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vorig jaar mijn motorrijbewijs gehaald bij Tilstra. erg tevreden. het was even zoeken voor mij naar de juiste instructeur; iedereen heeft een andere intructeur nodig. ik had er één nodig die wel humor had, maar ook duidelijk dingen kon uitleggen en zonodig goed voordoen. die vond ik in Hans Dijkstra; topinstructeur en top rijschool!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo geachte heer/mevrouw, Ik heb een hele goede ervaringen met dit bedrijf. Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de rijopleiding (motor), lessen (AVB,AVD), examens e.d. De receptionisten en de personeel zijn heel aardig en heel vriendelijk, toppers! Ik kwam bij dit bedrijf als een ernstig slechthorend meisje met een cochleair implantaat. Ja.. dat was even lastig voor dit bedrijf maar we kwamen er samen uit. We zochten naar oplossingen om mijn motorrijbewijs te kunnen halen en het is gelukt. Oplossing was voor mij als slechthorende: Met AVB/AVD alleen lessen met 1 eigen instructeur: Hans Dijkstra, dat werkte heel goed. Tijdens de AVD heb ik geen portofoon kunnen gebruiken om instructeur te horen. Eerste paar lessen achter Hans gereden en daarna voorop. Dankzij dit bedrijf met bedenken van oplossingen, tips en tops heb ik mijn AVB en AVD in 1x keer gehaald. Ik heb diep respect voor dit bedrijf dat ik als slechthorende gewoon kon lessen bij Tilstra. Na het behalen van mijn motorrijbewijs heb ik een anti slip auto cursus bon gekregen, super! Tot slot een top bedrijf. Voor meer vragen kunt u mij altijd mailen. Met vriendelijke groet, Mariska van Wijngaarden [email protected] (dyslectisch)

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes