2 sterren: slechter dan verwacht

Tijdens de opleiding leek het allemaal erg goed. Maar na afloop bleek dat een aantal zaken veel goedkoper hadden gekund. Dat voelde voor mij niet goed. Het zou me een hoop geld bespaard hebben. Ook bij de code 95 cursus dag kwam een aantal mensen discussie voeren bij de instructeur. Hier heb ik mij heel erg aan geërgerd puur vanwege het feit dat wij dik betaald hebben voor die cursus, en ik ook alle beschikbare tijd ervoor graag wou benutten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaring met uw bedrijf , echter slechte ervaring met de Bovag, dus dat is niet echt echt een link voor verbetering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed georganiseerd en deskundig bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden over Verkeerschool Tilstra. Er werd goed gepland. En het niveau is hoog.

zeer goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een verkeersschool die het woord kwaliteit op alle punten nakomt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een mooie lesperiode met vakkundige en aardige mensen. Lesprogramma zeer gevarieerd en leuk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Professioneel bedrijf met goede instructeurs. Positief dat er een eigen baan is. De avb lessen van 4 uur is te lang en met teveel mensen. Kan effectiever. Kwartier pauze is wel erg duur. Kost wel 12,50 voor een bakje koffie. Kan anders ingedeeld worden. Zou tilstra wel adviseren aan vrienden!! Overall dus positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer prettig gemakkelijk te bereiken heel behulpzaam en erg vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service was perfect, altijd een bakje koffie klaar ideaal. Ook het lessen ging vlot door en naar mijn mening was de netto lestijd prima. Het werken met de snel pakketten is een uitkomst want dan weet je direct waar je aan toe bent. De theorie cursus is zeer handig geweest, daar leer je de in en outs een beetje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en vriendelijk personeel zowel bij het les gedeelte als achter de service balie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede lessen alleen wel wat oudere motoren. Ik had soms het idee dat het personeel opdracht heeft om zoveel mogelijk uren aan de curcist te verkopen. Eerste intake al twee extra uren voor verkeersdeelneming verkopen en dan bij de intake voor verkeersdeelneming nog eens 4 uren extra verkopen welke ik dus niet heb geaccepteerd en ook niet nodig had.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes