3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

heb een goeie ervaring met verkeersschool tilstsra

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eendaagse rij opleiding gedaan voor E achter B. Alles was keurig geregeld via de mail enz. Ook alles er om heen was prima geregeld.

Perfecte rijlessen gehad, in 1 keer geslaagd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn lessen BE \'in één dag\' waren opgedeeld in een namiddag- en een ochtendsessie. Die opdeling is heel goed, want anders is het een hele inspannende aangelegenheid. En dan moet er ook nog eens een examen volgen! De ochtendsessie ging in één keer door van 08.00 tot 12.00 uur. Een koffiepauze halverwege zou de concentratie ten goede komen. Verloren oefentijd wordt mijns inziens wel terugverdiend in minder vermoeidheid bij aanvang van het examen.

motorrijbewijs gehaald

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed, fijne medewerkers welke hun vak goed verstaan. Tevens goede begeleiding ondanks dat er zoveel mensen lessen volgen. Tevens is het persoonlijk contact goed.

Zeer positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een zeer plezierige instructeur, die mij veel heeft geleerd in een korte periode. Hij was duidelijk met zijn uitleg en had ook veel geduld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Begon wat stroef ivm ziekte instructeur. 1 uur ipv 2 uur Had zelf moeite met de 4 uur lessen en na overgestapt te zijn naar de twee uur lessen ging het stukken beter. Prima begeleiding door zeer ervaren instructeurs. Alle lof hiervoor. Ook baliemedewerkers niet te vergeten, die verdienen ook zeker een pluim.

2 sterren: slechter dan verwacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima lessen van deskundige mensen. In een ontspannen sfeer. Ging zelf altijd met plezier lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed en zeer positief

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed en vriendelijke mensen.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes