4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke gezellige rijschool met vriendelijke instructeurs.

goed vakundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Brommer rijbewijs gehaald in 1 dag ! Super goed begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Iedereen is sympathiek en ik voelde me erg op mijn gemak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne motorlessen gehad. Deskundige, aardige en geduldige instructeurs. Groot voordeel is dat als je geen klick hebt met een bepaalde instructeur er genoeg switchmogelijkheden zijn. Ook aan de balie zeer vriendelijk en bereid mee te werken aan goed schema ed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en efficient je motorrijbewijs halen! Dat is mijn ervaring.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goeie verkeersschool

Meedenkend. Deskundig. Gemotiveerd.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool met handig eigen oefenplein. Vriendelijk personeel met veel geduld. Motor rijbewijs in 1 keer gehaald. En dan is het betaalde geld snel vergeten. Ook hier geldt \"if you pay peanuts you get monkeys\" Het kost wat maar dan heb je ook wat!

Zeer positief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, ik denk dat de groepslessen voertuigbeheersing wel goedkoper kunnen. Ik heb de twee weekse cursus gedaan, maar dat koste bij mij 4 maanden tijd. De benaming vind ik dan ook niet geheel gepast.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructeurs, die de tijd voor je nemen

goed en betrouwbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het super fijn gehad bij Tilstra rijschool precies aantal lessen en in 1 keer geslaagd super flexiebel in lessen plannen ophalen en brengen!! Fijne rijinstructuer met super goede tips en trucs!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief. Vooral dat je je planning online kan bekijken en facturen via ideal kan betalen. Was ook positief verrast, over de service van de door mij aangevraagde extra online tijd, om theorie examens te kunnen oefenen {zonder daar voor te hoeven bij te betalen} Klein minpuntje was de theorie dag, daar had voor mijn gevoel meer in gezeten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn ervaringen waren goed, ik had een goede instructeur! (Tamme) De tussentijdse toets zou bij het pakket in kunnen. Dit is best duur maar het is wel aan te raden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

vrienderlijk-correct en duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen en klant vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede instructeur gehad. Dom foutje door geen winterbanden onder de auto te hebben kon examen niet doorgaan eerste keer. Maar met goede service opgelost, twee extra rijlessen en twee week later toch examen kunnen doen. Dat werd allemaal vergoed door de rijschool.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes