Top bedrijf!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat het een vrij grote verkeerschool is, heerst er een heel persoonsvriendelijke sfeer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

leuke verkeersschool, geeft goed advies en goede service.

Goede ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de reislessen bij Verkeerschool Tilstra als erg prettig ervaren! Ik kon snel terecht en heb in een maand mijn rijbewijs gehaald. Met name mijn rij-instructeur Wybren Kooistra was voor mij een erg fijne instructeur. Hij gaf op een rustige manier les en gaf op de juiste momenten goede aanwijzingen waar ik veel van heb geleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was wat rommelig door een ontslag van mijn rij instructeur onder andere door ziek melden/eigen bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, hulpvaardig, persoonsgericht en gezellig! Ik heb met zeer veel plezier m\'n motorrijbewijs kunnen behalen. De manier van les geven die Tilstra hanteert gaf mij vertrouwen met als resultaat in 1x slagen, zowel voertuigbeheersing, theorie en rijvaardigheid op de weg!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gezellige, leuke instructeurs die alles duidelijk en goed uitleggen. De lessen worden vlot ingepland, kortom prima rijschool.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met een baan over zee, was het een heel geregel om het zo begeerde bewijs te verkrijgen. voor dit geduld en al het schuif werk van datums en de goede manier van lessen een dikke 10......!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met name de lessen van Martin Knol waren goed en prettig te volgen en ook het praktijkgedeelte met Edwin v/d Kerk was prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super! Er werd een goede planning gemaakt, waar rekening werd gehouden met je wensen en voorkeuren. Ook werden de afspraken die zijn gemaakt altijd nagekomen. Ik vond mijn instructeur erg prettig en hij heeft mij met respect en veel geduld behandeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over rijschool tilstra. Vriendelijke medewerkers goed opgeleide instructeurs. Goed advies en begeleiding. Ben hier geweest voor mijn motor rijbewijs Door de tips and tricks alles in een keer weten te halen. Ik zeg tilstra bedankt voor alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben super tevreden, ben in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Ik had een erg goede en leuke instructeur en ook het andere personeel is erg vriendelijk!

Professionele begeleiding, klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over Tilstra veel plezier gehad en leuke instructeurs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb het niet altijd als prettig ervaren. De eerste instructeur hield er mee op waardoor mijn lessen allemaal uitvielen en ikzelf erg mn best moest doen om alsnog in die week te kunnen lessen. Bij de andere instructeur die ik kreeg kwam ook een andere auto. Niet erg fijn want dit kost extra lessen om deze auto goed onder controle te krijgen. Extra lessen betekent dus ook extra geld. Verder is me 2x overkomen dat mijn les verkort werd wegens een kapotte accu en er nieuwe banden onder de auto kwamen. De instructeur heeft voor me geregeld dat ik een extra les kreeg ter compensatie. Dat vond ik erg netjes. Ik heb beide instructeurs als prettig ervaren alleen de service rondom de rijschool wat minder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, alles goed en netjes geregeld, vriendelijk.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes