5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Men doet er alles aan om het de cursist gemakkelijk te maken. Begeleiding, planning, service en deskundigheid zijn van topniveau. Website is gebruikersvriendelijk en up tot dat. Van mij niets dan lof!

Goed!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke lessen. Vriendelijk personeel. Goede begeleiding voor een snel slagen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel C rijbewijs als A rijbewijs gehaald bij Verkeersschool Tilstra. Beoordeling obv A rijbewijs. Prettige geduldige en deskundige instructeurs, een ieder met een eigen stijl (Instructeurs vullen elkaar goed aan). Prettig om voertuigbeheersing op \'eigen terrein\' te kunnen doen. Lessen beginnen veelal op tijd. Eindigen een kwartier eerder. Mogelijkheid tot het doen van een zogenaamde Intest. Voor voertuigbeheersing heb ik de Intest als zinvol ervaren. Voor praktijkexamen verkeer is deze niet zinvol. Iedereen die een Intest had gedaan (en die ik heb gesproken) bleek in hetzelfde pakket ingedeeld te zijn (waarbij frequent meer lessen gepland stonden dan nodig). Naast prettige instructeurs kent de verkeersschool ook prettige en behulpzame medewerkers, die goed met je meedenken en zo flexibel mogelijk proberen te zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Leuk lesgeven en doeltreffend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexibel: had een reeds betaalde niet afgenomen brommeropleiding van 2 jaar geleden om kunnen zetten naar een B opleiding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dagopleiding E achter B. Uitstekende instructie gekregen, precies gericht op datgene dat ik moest (af)leren. Je wordt goed voorbereid op het examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik beveel deze rijschool erg aan. De instructeurs zijn kundig en verstaan hun vak goed. Aan de interne organisatie (administratie) valt nog veel te halen, dit was af en toe een beetje rommelig. Maar het gaat natuurlijk om de rijlessen en die waren bij Jeanette en Sietze perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig bedrijf. Echter het inloggen op de site blijft een probleem. Goed geschoold en ervaren instructeurs die je in een handomdraai klaarstomen voor het examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed bedrijf, mensen zijn er erg deskundig en heel vriendelijk.Ik vond het alleen wel aan de prijzige kant. Maar daar heb je natuurlijk ook wat voor.Zou zeker terug komen!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

erg goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer proffesioneel en kundig! Heb mijn E achter B rijbewijs gehaald in een dagcursus. Was gewoon goed!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact een plezierige ervaring. Door de deskundige begeleiding van zowel Ronald, Eelco en Anne het motorrijbewijs in 1 x gehaald. Top. Ik zal Tilstra zeker aanbevelen.

Eline is de allerbeste! ;p

Goed en plezierig!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes