4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het erg plezierig om bij Wieberen te rijden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele leuke ervaring, financieel deden ze niet moeilijk en in 1x geslaagd :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mij ervaring is goed.Rijschol Tilstra is prachtig bedrijf.Hel goed instructuren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring bij Tilstra.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het erg gezellig gehad met iedereen van het bedrijf. Er werd me bij de introles een voordelig pakket aangeboden en deze heb ik ook in 1x kunnen behalen. Instructeurs met goed inzicht en en leuke omgang! Groetjes aan Eelco! Van Janneke

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige instructeur (Ronald), informatieve lessen gehad met tips en trucs die in de praktijk nodig zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en leuke instructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben op een goede en professionele manier begeleid bij het halen van mijn motorrijbewijs. Mijn theorie en verkeersdeelneming heb ik in 1x gehaald. Mijn voertuig beheersing haalde ik in 2x, maar dit lag volledig aan mijn zenuwen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb er mijn brommer rijbewijs gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf om je motorrijbewijs te gaan halen. Ze bereiden je goed voor op de examens die je krijgt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed en fijn georganiseerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

wacht tijd examen erg lang (9 weken)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen. Geen gedonder met afspraken oid gehad. Alles afspraken zijn nagekomen. Vond af en toe het tanken van te voren en het bakje koffie tussendoor onnodig en zonde van de lestijd.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitmuntende faciliteiten en kundige instructeurs. Zeer goede begeleiding richting het examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Deskundige en vriendelijke instructeurs. Goede koffie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaringen, lessen waren duidelijk en goed te volgen. Dus zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In het algemeen erg goede ervaring met dit bedrijf. De manier van lesgeven (1 instructeur op meerdere lessers) is erg wennen en soms niet prettig (vandaar ook prijs-kwaliteit: 6). Er waren dagen dat het totaal niet goed ging dan is persoonlijke begeleiding veel prettiger voor verbeteringen dan groepslessen. Dan krijg je soms het gevoel dat er over fouten heen gekeken wordt (al zal dat misschien niet daadwerkelijk zo zijn). Ik heb verschillende instructeurs voor zowel voertuigbeheersing alsook lessen op de weg gehad, dit kan ik voor iedereen aanraden. Elke instructeur let op andere dingen en complimenteren elkaars lesroutine erg goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel. En uitstekende rijinstructeur !

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes