4 sterren: goede service, goed behandeld

Relaxt sfeertje, kundig personeel, mooie accommodatie...super ervaring! Motor rijbewijs gehaald binnen 2 maand!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top, fijne instructeur. leuke dag gehad.

2 sterren: slechter dan verwacht

De instructrice had weinig ervaring. veranderde van instructies.

proffesioneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en leuke begeleiding gehad tijdens het behalen van mijn Motorrijbewijs. Gezellige vriendelijke medewerkers!

4 sterren: goede service, goed behandeld

IK VOND HET UITSTEKENDE RIJSCHOOL .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf met leuke instructeurs! Nemen alle tijd voor je vragen en onzekerheden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben altijd erg goed geholpen als er problemen waren. Er wordt altijd snel gereageerd, en ze zijn erg vriendelijk. Ik zou Tilstra wel aan kunnen bevelen aan mensen die een rijschool zoeken. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen, en werd daar door allemaal personeel gefeliciteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Tilstra. Ik ben erg tevreden over hoe het allemaal is gegaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Had altijd zin om naar les toe te gaan. Leuke leraren professioneel met humor. Aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb les gehad van Fedor en dat is zeer goed bevallen. Nogmaals bedankt voor de lessen.

super goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb het een prettige ervaring gevonden. Als er problemen met bv de administratie was werd het meteen verholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool voor zowel scooter als autorijbewijs is onze ervaring (al onze 4 kinderen hebben les gehad ). Zeer professioneele en deskundige organisatie en instructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima,vooral praktisch dat het lessen en het examen voor brommerrijbewijs op 1 dag is. Prijs kwaliteit....tja...het blijft geldklopperij zo n examen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes