3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er wordt door verschillende instructeurs les gegeven hierdoor krijg je meerdere tips & trucs deze hanteer ik nog steeds na het behalen van mijn rijbewijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig in omgang, leuke lessen.

Een echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze hebben me erg goed geholpen met alles regelen ivm praktijk en theorie examen en hele aardig personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb een zeer goede opleiding gehad voor het behalen van mijn motorrijbewijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede klanten service, goede en aardige leraar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk,gezellig en professioneel.Eerst intake gehad bekeken Hoe dat ging en daarna de lessen op afgestemd.Als ik nog een Rij opleiding zou moeten doen dan zeker bij Tilstra.Bedankt voor de gezellige tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, en bovenal gezellig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met rijschool Tilstra is goed. Heb met veel plezier mijn motorrijbewijs daar gehaald. Alle instructeurs zijn zeer vakkundig en er wordt op een ontspannende manier les gegeven. Doordat ze een eigen terrein hebben voor de bijzondere oefeningen heb ik dit als zeer prettig ervaren. kortom een rijschool om aan te raden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn motoropleiding bij Tilstra gevolgd. De instructeurs zijn erg vriendelijk en kundig, nette motorfietsen, eigen oefenterrein. AVB examen op eigen terrein. Goede begeleiding gedurende het hele traject.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het afgelopen half jaar heb ik mijn motorrijbewijs bij rijschool Tilstra gehaald. Dit met veel plezier en zeer deskundige lessen! De goede instructeurs geven op een leuke manier les, daarnaast is de leslocatie (eigen oefen- en examenterrein) een uitkomst. Je kan hier de volledige lestijd benutten en de oefeningen exact zo oefenen als tijdens het examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige begeleiding. Ervaren instructeurs. Snel en adequaat afspraken en planning kunnen maken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb via Tilstra mijn motorrijbewijs gehaald. Echt super goede en leuke instructeurs! Goeie sfeer met een kritische en deskundige toon!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke verkeersschool. Laagdrempelig en goed opgeleid personeel.

goed aardig zorgvoldig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, werd goed met je meegedacht om een planning te maken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede begeleiding en erg makkelijk in het maken van afspraken. Ook geven de rijinstructeurs een goede inschatting wat nodig is voor de lesaanvrager. Communicatie verloopt erg goed!

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes