3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De instructeur was een prima man en heb ik ckkr ook veel van geleerd Het is alleen jammer dat alles zolang moet duren bij julie Zit nu inmiddels al ongeveer 8 weken te wachten op de planning voor mijn e achter c ?

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbare rijschool, heb er met plezier gelest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijschool, lessen, prijzen e.d. waren goed. Geen negatieve opmerkingen, helaas stopte Verkeerschool Tilstra en moest ik nog switchen op het einde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goed bedrijf Alleen jammer dat er geen lunch was bij de dagen dat we er de helledag waren voor theorie enz en code 95

Prima hoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede rijschool, goede instructeur, het enige nadeel vond ik dat je heel ver vooruit moest plannen omdat alles anders vol zat

2 sterren: slechter dan verwacht

Slecht. Ik ben bezig met motorrijbewijs en de eerste keer gezakt op rij techniek,de instructeur was meer met zijn mobiel bezig dan met de cursisten,. Dan moet je nog maar even 8 uuren bij lessen om het goed onder de knie te krijgen volgens tilstra,van die 8 uur heb ik 40 minutennles gehad op het onderdeel waar ik moeite mee heb weer gezakt, wel moet je nog maar even 8 uurtjes bij lessen volgens tilstra.sorry hoor,maar het zijn LaaierLichters

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben perfect behandelt en heb een leuke en geslaagde dag gehad. Verkeersschool Tilstra nogmaals bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

heb goede ervaring met Tilstra goede service en zeer behulpzaam als er iets omgezet moet worden, alleen jammer dat ik de foto niet kan vinden waar ik net geslaagd ben voor mijn c rijbewijs op 17 febr. dit jaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verschillende instructeurs mogen ervaren, maar allemaal even goed en duidelijk. Geduldige mensen die bergen voor je proberen te verzetten zodat je slaagt. Top bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het top ze hebben mij fantastisch geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Motorlessen bij tilstra gevolgd. Instructeur Marko heeft mij hierbij super geholpen. Dikke pluim voor Marko, betere instucteur vindt je niet!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool Aardige medewerkers leuke instructeurs en je krijgt waar voor je geld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was top zeker een aanrader voor nieuwe chauffeurs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaring. Vooral zeer geschikte instructeurs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Omdat je een rijbewijs voor het rijden op een scooter nodig hebt, had Tilstra kunnen weten dat ik nog helemaal geen ervaring had en hadden ze kunnen weten dat ik meerdere lessen nodig zou hebben, toch hadden ze na de eerste 4 lesuren meteen het examen gepland. Dit vind ik heel jammer omdat na 2 lesuren al duidelijk bleek dat ik zou zakken en dus eigenlijk het examen zou moeten annuleren. Al met al ben ik 2 keer gezakt en de 3e keer pas geslaagd, in totaal ben ik 1.250,- kwijt aan mijn bromfietsrijbewijs, ik vind dit heel duur en dit had voorkomen kunnen worden als ik eerst 2 lesuren zonder examen had gedaan. Graag had ik vooraf geweten in wat voor conditie de helmen en handschoenen waren, dan had ik die vooraf zelf aangeschaft Mijn complimenten voor Pieter de Lange, mijn instructeur, die mij alles heel goed, duidelijk en met heel veel geduld uitgelegd heeft. Het personeel is heel vriendelijk en ik hoop dat ze in het vervolg meer info vragen van personen die al wat ouder zijn en totaal geen ervaring hebben met het rijden op een scooter om de prijs zo laag mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Jannie Veltman

zeer goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, de rijlessen zijn altijd goed gegaan en als ik onverwachts niet kon was het mogelijk om de les te verplaatsten. Wat ik alleen wel jammer vond is dat ik een keer ziek was en daardoor niet kon rijden maar omdat het niet 24 uur van te voren was moest ik toch de les betalen, dat vond ik wel minder.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes