4 sterren: goede service, goed behandeld

onze zoon heeft hier zijn scooter theorie, en praktijk behaald

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en gezellig personeel, bijna jammer dat ik alles in 1 keer haalde.

Goed en zeer profesioneel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas was er geen goede maat handschoenen aanwezig voor de motorrijles. Wat er was was allemaal erg smerig. Voor het afrijden zelf zou ik nog een les hebben. Mij was niet verteld dat dit met nog een cursist was. Er was alleen aandacht voor de ander. En ook zou ik na het afrijden nog een uur moeten wachten omdat die andere na mij ook nog af moest rijden. Dit combineerden ze door 5% korting bij het CBR te krijgen ving ik op. Erg slordig en klantonvriendelijk om helemaal niks te zeggen over een combi-les en een wachttijd na het examen. Al met al een zeer bittere nasmaak over deze ervaring met Tilstra. Ook staat de prijs niet in verhouding. Ruim €500 voor 3 lesuren waarvan 1 uur een combi uur was en het examen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een heel goed bedrijf waar mensen werken die weten waarover ze praten en wat er moet gebeuren om je rijbewijs te behalen. Ik heb daar mijn C en C/E behaald.

Goed en leerzaam en in 1x geslaagd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goed les gehad van Pieter, hij heeft mij op een rustige manier voorbereid op het examen

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer positieve had instructeurs die echt goed waren en ervaren genoeg om in te zien dat iemand gespannen is en dus er voor zorgen dat die persoon weer tot rust komt mijn komplimenten voor de instructeurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring wat betreft de vriendelijkheid en deskundigheid wat betreft de instructeurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijne en deskundige instructeurs. Ze kennen je bij naam dat t gevoel geeft dat je niet een nummer bent maar iemand waarin ze tijd en energie willen steken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuk bedrijf dat meedenkt met de klanten en leuke sfeer

Goed!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaringen en goede resultaten behaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwalitatief goede rijschool. Wel duurder dan andere rijscholen. Ook al is het duurder, je krijgt zeker waar voor je geld. Plannen is soms lastig omdat er veel mensen lessen. Maar er is altijd wat te regelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloze rijschool. Wanneer je ziek bent en echt niet kan rijden straffen ze je vervolgens door wel een rijles in rekening te brengen. De planning is dramatisch en ze komen afspraken absoluut niet na. Sterker nog, vanwege drukte hebben ze mij een maand lang niet ingepland. Helaas was dit vlak voor mijn examen. Ik had hele hoge verwachtingen van Tilstra en ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar voor dit geld moet er absoluut een beter rijschool te vinden zijn.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes