Zeer fijne en kundige instructeur.

In verband met het in de toekomst opwaarderen gewicht camper, C1 rijlessen bij Tilstra genomen. Had Fedor Schaap als vaste instructeur tijdens mijn 9 lesuren. Fedor bleef hameren ( en dat bedoel ik positief ) op rijtechnieken die ik mijzelf in 45 jaar rijbewijs BE had aangeleerd. Voor het C1 moest dat net even anders. Na elke les even een kleine evaluatie. Vandaag, 17 oktober , 2025 praktijk rijexamen C1 gedaan en geslaagd. Voor alle administratie rompslomp ( cursus C1, examens, vraagbaak en ondersteuning ) wil ik ook mijn waardering uitspreken voor Esmeralda. Top bedrijf.

Perfecte begeleiding

Goede begeleiding gehad tijdens de lessen en fijne communicatie.

Goede begeleiding waardoor ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn C rijbewijs.

Fantastische begeleiding gekregen van Wybren!

Ik werd op een hele fijne manier behandeld en daardoor ben ik snel geslaagd. Dank hiervoor Wybren! Je bent een topper!

Aangezien ik eerst bij een andere grote rijschool op de hemrik een proefles voor C1 had gedaan. Kwam daar als resultaat dat ik 32 lessen moest. Ook zei de rijinstructeur. Hij kon zien dat ik wel ervaring had. Ik vond dit behoorlijk veel. Ivm dat het voor mijn camper rijbewijs is. Dus prive. Ben ik naar Tilstra gegaan. En in de proefles zeiden ze 8 lessen heb je nodig voor C1. En dat is mij ook gelukt. Ik ben in 8 lessen geslaagd voor mijn C1 rijbewijs. Helemaal blij dus en goede rijinstructeurs.

Uitstekend!

In één keer geslaagd door de goede begeleiding van de rijinstructeur van Tilstra.

Super rijschool met goede begeleiding

Ze nemen echt de tijd voor je, daarnaast is het super fijn dat ze een eigen terrein hebben voor de avb, je kan daar ook afrijden voor ie avb.

Meer dan 100% ready

Ik heb een hele fijne ervaring met Tilstra voor motorlessen. Tilstra zorgt er voor dat je meer dan klaar bent voor je examens, ze hebben mij goed klaargestoomd voor mijn AVB en AVD. Hiermee heb ik mijn examens in 1 keer mogen halen in zo kort mogelijke tijd. Ze hebben verschillende motor leraaren, die allemaal net even anders les geven. Dit heeft er voor gezorgd dat ze elkaar netjes aanvullen en je heel veel kunt leren.

Hier mijn motorrijbewijs in één keer gehaald. Les gehad van Ricardo en Danny. Soms streng maar wel rechtvaardig, soms waren ze me even kwijt. En soms was het ook gewoon gezellig. Het doel is gehaald en daar ging het om.

Aanrader

Lessen zijn makkelijk te plannen, aardige rijinstructeurs en in één keer geslaagd

Zeer kundige en geduldige instructeurs

Zeer kundige en geduldige instructeurs

Prettig

Ik heb al jaren mijn rijbewijs maar had ook al jaren niet gereden. Door omstandigheden had ik ineens een auto en wilde lessen nemen om er weer in te komen en vertrouwen te krijgen. Lodewijk was voor mij de juiste match. Waar ik gespannen was was hij relaxed en rustig. Ook het oefenen in eigen auto was prettig. Bedankt voor je positieve feedback en begeleiding

Strenge examinator maar….

Strenge instructeur, maar had ik ook nodig! Natuurlijk kon ik al rijden, 45 jaar! Maar voor een C 1 moet je toch even de ingeslepen dingetjes eruit halen en verbeteren! Instructeur nestor Hendrik de Jong heeft dat voortreffelijk gedaan!en ik heb na twee keer examen C1 gehaald! Verder geen vijven en zessen!

Hele leuke rij instructeurs. En heel leerzaam Veel plezier gehad!

Goede rijschool

Een fijne opleider.

Goede ervaring met Tilstra, kon goed aan mijn vraag voldoen. Er is een fijne lunch bij de cursussen.

Ut wi goed

Niet te veel gedoe der omheen

Goede opleiding

Genoten van de opleiding, duidelijke instructies gehad en in 1x geslaagd

Prima rijschool, van alle markten thuis.

Ik heb lessen c1 gevolgd , bij Tilstra. Erg leuke lessen gevolgd bij Sijtse , hebben ons prima vermaakt.

perfecte medewerking en meedenken

Ik moest op het laatste moment nog twee delen van code 95 volgen. Tilstra heeft alles zeer goed geregeld. Zelfs het deel rijoptimalisatie uitbesteed aan de collega. Ik ben zeer tevreden.

Heb hier al mijn rijbewijzen gehaald altijd uitstekend geholpen.

Weer als vanouds met goede instructeurs voor deze keer een C1 rijbewijs met 3 instructeurs , ben zeer tevreden met het resultaat.

Vriendelijke mensen.

Leuk, gezellig en leerzaam

Ik heb mijn C, CE en mijn A rijbewijs bij Tilstra gehaald. Ik heb het altijd heel leuk gehad tijdens mijn rijlessen.

Leerzaam en plezierig

Ik heb 30 lessen gehad bij Tilstra. Ik kreeg les van Bas Lamminga, bedankt Bas! Wad een erg goeie instructeur vooral voor jongere mensen. Ook was de planning etc heel erg goed. Als ik een keer niet kon was het geen probleem en werd het altijd omgepland. Verder een leuke en leerzame tijd gehad en hierdoor in 1 keer geslaagd!!

Deskundige instructeurs. Ik heb er drie gehad. Streng doch rfechtvaardig.

Orionweg 43 43

8938 AG Leeuwarden

Over Verkeersschool Tilstra B.V.

Verkeersschool Tilstra & Tilstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Fryslân met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kunnen hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding. Rijbewijzen - B rijbewijs - Brommer rijbewijs - Motor rijbewijs - BE rijbewijs - Taxi opleiding - Camper rijbewijs (C1) - Vrachtauto rijbewijs C1/C/CE/LZV - Code 95 - Nascholing code 95 - Cadeau bonnen - Vaarbewijs 1 & 2 - Slipcursus - Bedrijfsuitjes