Via een relatie in contact gekomen om mijn chauffeursdiploma te halen. Super klantvriendelijk en flexibel. Ontspannen en bijna 1-1 theorielessen met zeer ervaren instructeurs. Heel plezierige praktijklessen. Kan ik echt iedereen aanbevelen.
Super goede ervaring! Ik was super blij met Nelen, en mij instructeur Jan Schaper!!!! Bedankt
Rijles gehad bij Paul Nijhoff
Het is top ze zijn allemaal vriendelijke mensen
altijd gezellig, recht voor hun raap, net zoals ik.
prima, vriendelijk, behulpzaam en efficiënt!
goede ervaringen !
Leuk, gezellig
Alles verliep zoals het hoorde. Keurig !
Heb het in een keer gehaald dankzij de goede voorbereiding!
Uitstekend super rijschool ik heb veel geleerd
Zeer goede rijschool en zeer goede organisatie. Door toeval heb ik les gehad van drie instructeurs en ik vond ze allen heel betrokken en zichtbaar toegewijd aan hun vak. Verder heeft Nelen en vlotte en heldere administratie waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.
Ik ben superblij dat ik bij Nelen kon rijden. ik heb super veel geleerd van Paul. hij heeft mij heel goed op weg geholpen! en de service (zoals theorie cursus) was echt Top! je hoeft niet bang te zijn dat je het verkeerd doet. want dan word het op een andere manier uitgelegd die de leerling wel snapt. echt top!!!
Goede ervaring, betrouwbare motorrij-instructeurs. Flexibele rijlestijden
Mijn ervaring met nelen is heel goed bevallen . Zijn .begrip vol en houden rekening met mjn situatie . Goed klantvriendelijk en een goed instructeur.
Super nette en duidelijke uitleg aan de telefoon. Instructeurs zijn zeer kundig en ervaren!