Dikke 10

Helpen je super ondanks de drukte altijd de juiste oplossing ik ben voor me c rijbewijs gegaan en moet zeg dat eer een leuke zweer hangt en dat iedereen plezier heb

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Leerboeken c
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Locatie is goed bereikbaar alleen parkeer plekken zijn niet altijd even makkelijk maar je kan er altijd tegen over parkeren

Professioneel en betrokken!

Na vele pogingen ben ik eindelijk geslaagd, op mijn 45-ste!!! Ik ben mij meerdere rijscholen geweest, maar Nelen is verreweg de beste. Docenten zijn goed en betrouwbaar, lessen worden niet zomaar afgezegd! Eerder bij andere rijschool werden mijn lessen vaak last minute afgezegd, bij Nelen niet! Administratie personeel denkt met je mee en is flexibel! Heel goed bereikbaar. Je wordt gewoon lekker thuis opgehaald!!! Al met al: TOP!!!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ja! Lekker thuis opgehaald!

Superfijne verkeersschool!

Ik had een geweldige instructeur, Michel Kuiper, met wie het gelijk klikte. De school biedt fijne lespakketten aan en vooral de blokuren zijn prettig, helemaal gezien je in de omgeving van Amsterdam rijdt. De organisatie is professioneel en de rijschool is bij vragen goed bereikbaar. Ze denken ook graag met je mee qua praktische zaken.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Renault Clio Bi-Fuel, handgeschakeld.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Gevarieerde training en goede methoden om handigheid te krijgen in het besturen van de auto.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Locatie is top, erg prettig dat je gehaald en gebracht wordt.

Top service

Goede communicatie en zeer vriendelijk personeel

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Een opleiding tot beroepschauffeur is maatwerk

Hulpvaardigheid van de mensen bij de rijschool is groot. Goede roosters en meteen naar de inhoud. Ze willen je echt verder helpen. De betrokkenheid komt oprecht over.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Volvo FH 460
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Uitstekend
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Zou het een ieder aanraden

Na al meerdere jaren bezig geweest te zijn met het behalen van mijn rijbewijs was de moed me redelijk in de schoenen gezakt. Uiteindelijk besloten van rijschool te wisselen en met een ervaren instructeur te gaan rijden. Na maar een aantal lessen nu dan wel eindelijk geslaagd! Zo zie je maar weer dat het niet gaat om de hoeveelheid lessen die je neemt, maar de kwaliteit ervan.

Goed les gehad

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Enorm prettige begeleiding met leuke instructeurs!

Ondanks dat ik ADHD heb, heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik had Sam als instructeur die heel goed met mijn drukte en mijn afgeleide persoonlijkheid om kan gaan en Sam die het ook altijd heel gezellig maakt. Vaak krijg ik het gevoel dat ik mensen lastig val met mijn drukte maar Sam gaf mij het gevoel dat ik lekker mezelf kon zijn en dat ook moest zijn. Ik zag geen enkele keer op tegen mijn rijlessen. Ik heb tijdens mijn rijlessen heel veel goede tips gekregen waar ik erg veel aan had tijdens mijn tussentijdse- toets en rijexamen. Jammer dat ik nu mijn rijinstructeur niet meer ga zien maar enorm blij met mijn rijbewijs! Ik vond dit een erg prettige ervaring en ik ben nogmaals ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en dat Sam mijn rijinstructeur was!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Erg fijne collega's, instructie boekje rijbewijs aanhanger mag wel een update hebben

Zeer fijne collega's, behulpzaam en kundig

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. zie opmerking, boekje zaten wat foutjes in, dit heeft overigens zeker geen invloed op goede voorbereiding voor het examen

Goede rijschool

Ik heb lang les gehad en van drie verschillende leraren. Dat was prettig om mij verder te kunnen ontwikkelen. Leraren waren aardig en professioneel. Communicatie via de receptie is erg rechtlijnig en af en toe mis gegaan. Over het algemeen een goede rijschool.

Juiste manier van lesgeven

Ik heb een goeie ervaring met joram als instructeur is heel vriendelijk en geeft goed les!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Amsterdam

De eerste 6 maanden had ik een niet zo fijne rijles instructeur. Vervolgens ben ik overgestapt en ging het stukken beter. De theorie dag vond ik eerlijk gezegd tegenvallen. Daar heb ik weinig geleerd. De receptie was altijd heel aardig.

Toppers

Gewoon een gezellige familie

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Top
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Top

Goed geregeld, prima les.

Goed geregeld, prima les.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Auto + aanhanger goed.

Fijne tijd

Ik heb de opleiding tot rij instructeur vandaag met succes afgerond. Ik ben goed begeleid door de opleiders, vond de sfeer heel gezellig en ontspannend. Ik heb veel geleerd.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed opgebouwd
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Het is goed bereikbaar

Aanrader !

Dankjewel Sam voor al je geduld, deskundigheid en tips! Je neemt echt de tijd om iemand iets aan te leren en geeft constructieve feedback. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Ik heb hiervoor twee keer eerder een rijexamen gedaan bij een andere rijinstructeur. Door jou heb ik weer veel bij mogen leren, wat me gisteren heeft gebracht tot het behalen van mijn rijexamen ! Nogmaals 1000x dank !

Goed!

Goede deskundige docenten. Stomen je goed klaar voor het examen.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Fijne instructeur en handige app om lessen te plannen.

Fijne instructeur en handige app om lessen te plannen.

Superfijn!

Superfijne ervaring gehad bij Nelen. Ik raad het iedereen ten zeerste aan.

Hele fijne ervaring!!

Ik heb het heel erg fijn gehad. Alles wordt goed uitgeleid en rustig opgebouwd, hierdoor zit je met veel meer zelfvertrouwen achter het stuur. Ik keek altijd uit naar de rijles. Hele leuke rij-instructrice :)))

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Heel bereikbaar, je wordt thuis opgehaald!

Rustig, geduldig en geweldig

Ik had voordat ik bij Nelen aankwam al bij een andere rijschool gezeten. Ik had bij die lang niet zo'n goede ervaring als bij Nelen. Echt een geweldige service met een personal experience. Ik ben helemaal blij met mijn rijinstructeur Hugo te Pas. Echt sprongen beter dan elke voorgaande rijleservaring.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Dikke prima. In één keer geslaagd met dank aan Sasja.

In de zomer van 2023 heb ik mijn automaat rijbewijs gehaald en besloot nog even door te pakken en maar meteen voor mijn schakelrijbewijs te gaan. Een vriendin had een goede ervaring met Nelen en zo kwam ik terecht bij instructeur Sasja Prins. Aanvankelijk zag ik autorijden meer als een noodzaak om van A naar B te komen, maar hier heeft Sasja verandering in gebracht. Door samen met Sasja te rijden ben ik het echt leuk gaan vinden en hierdoor ontwikkelde ik snel. Sasja is persoonlijk betrokken en is 100% zichzelf, hij is er voor jou en denkt graag met je mee. Hij probeert je geen onnodige lessen aan te smeren, maar als hij denkt dat het nodig is hoor je het zeker. De Renault Clio rijdt trouwens heerlijk en wordt goed onderhouden. Al om al een hele fijne ervaring en in één keer geslaagd. Sasja bedankt!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Renault Clio
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Leerzaam en gezellig op de weg

Nu kan ik de weg op met rijbewijs in mijn pocket! Dankzij lessen van mijn rijinstructeur Sam, heb ik het kunnen halen. Hij is een geweldige en gezellige rijinstructeur, van hem heb ik veel geleerd.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. navigatiesysteem

Geweldige rijschool

Nadat ik bij mijn vorige rijschool 2x gezakt was heb ik via een vriendin Nelen aangeraden gekregen. Ik ben bij Sam gelijk begonnen met lessen. Hij heeft mij erg goed begeleid en is echt een aardige, rustige & deskundige gast. Gister heb ik bij Sam in 1x mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Sam!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Rijlessen & rijexamen B

Top rijinstructeurs

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goeie auto's
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Opgehaald en gebracht

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam