Ik vind Nelen professioneel en prettig in de communicatie. Mijn instructeur is geduldig ;), vriendelijk, gedisciplineerd en heel goed in het aanleren van autorijden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.
Prima, processen goed op orde! Klantgericht.
Superbedrijf! Aardige mensen en proffesioneel.
Super Vriendelijk en professioneel
Super aardige en fijne mensen!!! Ik ben heel blij met mijn keuze voor deze rijschool.
Ik heb zeker een goeie begeleiding gehad. Streng maar helder. Alle reden om in 1 keer te slagen
Tot nu toe alles goed geregeld, ook heel vriendelijk
GOED
Prettige ervaring, leuke intstructeuren, alleen is het wel irritant dat je met die app soms al een maand van te voren lessen moet inplannen omdat t anders als vol is
Hele fijne service!
Vooral de complimenten naar mijn instructeur Alle Schoonhoven. Door zijn geduldige en professionele aanpak word je goed klaargestoomd voor het rijexamen. Duidelijke uitleg en heldere feedback tijdens de rijlessen. Dank hiervoor!
Over het algemeen gaat alles vlot. Het jammere is enkel dat ik 3 rij instructeurs heb gehad over mijn periode bij Nelen. Ze waren elks compleet verschillend in les geef stijl en inhoud. Mijn laatste rijinstructeur Sam Mehra was zonder twijfel de beste van de 3 ! Hij is sociaal, vriendelijk, maar kan ook eerlijk zeggen wanneer iets slecht is. Echt een top instructeur.
Enkele instructeurs lijken in eerste instantie een beetje nors, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Hun vakbekwaamheid is boven elke twijfel verheven.
Ik heb voor een lange tijd bij Verkeersschool Nelen gezeten. Ze zijn erg flexibel. Ik had een leuke rij instructeur waar ik een goeie band mee heb gekregen. Enige opmerking heb ik op de facturen. Ik heb ooit gevraagd of ik een groot factuur mocht krijgen voor alle lessen, in plaats daarvan kreeg ik allemaal losse facturen waardoor ik soms een factuur miste. Dit was allemaal erg vervelend.
Met heel veel plezier heb ik geleerd bij Nelen. Fouten maken kon en sorry zeggen, betekent koffie trakteren bij Mehmet. Dit geeft je het gevoel dat je mag leren. Er wordt een duidelijk persoonlijk plan gemaakt aan de hand van je opgedane ervaring en er wordt duidelijke feedback gegeven. Ook de tijden zijn flexibel in te delen. Er zijn mogelijkheden om in de avond en het weekend te rijden.
Goed georganiseerd en leuk.