Top bedrijf! Vooral Samantha en Lanka

Zo gemotiveerd door Samantha en Lanka. Zonder hun was het mij nooit gelukt. Erg bedankt Samantha en Lanka!!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.

Een hele prettige ervaring

De rijschool is flexibel met lessen inplannen. De instructeurs zijn ervaren en geven op een rustige en duidelijke manier les. Er hangt een hele fijne sfeer.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Motor en pak

Zeer prettig.

Ik heb mijn brommer rijlessen als prettig ervaren. Mijn rijleraar was vriendelijk en duidelijk.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Met alle lof voor mijn rij instructeur Roy super geduldig. Elke rijles was een feestje hoe moeilijk ik het soms ook had. Hij mij heeft er helemaal doorheen gesleept

Heerlijk gereden

Hele fijne professionele rijschool

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Wat een aanrader; Nelen maakt leren leuk!

Nelen is gevestigd in een prachtig, goed bereikbaar, hagelnieuw pand langs de ring van Amsterdam. Heerlijk om hier les en gerichte instructie te krijgen, zowel theorie als praktijk. Stuk voor stuk vakmensen die op een hele prettige, positieve manier hun kennis overdragen! Aanrader!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Alles up tot date!
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Moderne en eigentijdse wijze van lesgeven!
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Ideale en centrale ligging.

Erg goed!

Goeie instructeur flexibele tijden Fijne rijschool!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Erg goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Perfect

Heel goed en fijn!

Ik heb het afgelopen jaar van Chiel leren rijden. Hij was een ontzettend fijne instructeur. Ik kan alleen maar met veel lof over hem praten! Hij was geduldig, rustig, duidelijk en heel prettig om mee in de auto te zitten. Verder was mijn contact met de rijschool Nelen ook altijd heel goed. Er werkten altijd lieve en leuke mensen. Echt geen verdere op- of aanmerkingen

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Fantastische rijinstructeurs ze kunnen alles goed uitleggen tijdens het rijden

Professionele service

Rijschool Nelen heeft mij professioneel, persoonlijk en eerlijk begeleid bij het halen van zowel mijn theorie als praktijkexamen voor rijbewijs B. De communicatie was altijd duidelijk en de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Lespakket rijbewijs B
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Rijbewijs B
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Amsterdam (ophalen op zelf te bepalen locatie dus zeer goede bereikbaarheid)

X

Sara was een topper!!

Fijne lessen, goede administratie

Het was heel fijn, en alles was netjes geregeld

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Top les gehad van solymen

Veel geleerd op een dag! Waar door ik geslaagd ben

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Hele goede leerervaring, met goed gevoel de weg op.

Fijne lessen, altijd beschikbaar en flexibel in goed overleg.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Prettig en duidelijk leerervaring gehad.

Ik ben vorig jaar in november gestart met mijn c rijbewijs. door de corona ging dat niet echt prettig,elke keer examens uitgesteld. Gelukkig alles in een keer gehaald . Mij ervaring met de rijinstructeur Ger Stobbe was zeer goed een no nonsens mentaliteit houw ik we van en heeft mij ook tot dit resultaat gebracht. En wil ook zijn directe collega's bedanken Jan van theorie les en Richard voor de prettige en duidelijke les ervaring.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. theorie materiaal rijschool
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk omscholing
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen goed

Prima rijschool, alleen soms wat minder beschikbaarheid van de instructuur

Ik vond het een prettige rijschool, de instructeur was niet altijd heel goed beschikbaar waardoor ik soms wat moeite had met rijlessen inplannen. En daarnaast door Corona en mijn eigen school/stages heeft het wat langer geduurt dan ik had gehoopt. Maar verder ben ik erg blij dat ik het eindelijk gehaald heb!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. De auto reed prima, ook heb veel baat gehad bij de theorie cursus van 4 avonden.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima.

Prima cursusdag. wel zwaar.

wanneer je van 8:00 tot 14:00 rijles krijgt ben je aardig moe en is de scherpte er wel een beetje af. Ik had daarbij wel het geluk dat ik geen fout maakte tijdens het examen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk regelmatig
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen goed als je een auto hebt

Professioneel en flexibel

Omdat ik werkeloos geworden ben ivm de sars-covid19 situatie wilde ik me laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur. Het planningsteam van verkeersschool Nelen heeft in goed overleg een op maat gemaakt plan bedacht. In plaats van de hele opleiding heb ik bijvoorbeeld het RV1 en VC2 examen zelf voorbereid maar wel klassikaal les gehad over de V3C stof. Alle lof. Omdat ik verder geen binding heb met een bedrijf had ik natuurlijk vragen (wanneer vraag ik een chauffeurspas aan etc) waarop altijd snel en vriendelijk gereageerd wordt. Ook nu het weer erg druk is nemen ze de tijd. Tot nog toe heb ik nog maar 2 rijinstructeurs gehad. Helemaal tevreden. Aardige en professionele mensen met (praktijk) kennis van zaken. Het enige kleine dingetje dat ik had (ik was te laat op mijn eerste afspraak, omdat het adres niet goed op de kaart stond) was ook snel opgelost met een whatsappje. Dus als u er de eerste keer moet zijn, kijk goed op de kaart. Het is een duidelijk herkenbaar gebouw naast het PostNL sorteercentrum.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Nieuw, schoon en goed onderhouden
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Hierover kan ik niet oordelen, omdat ik nog niet werk.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goede faciliteiten, gratis parkeren, koffie en thee, frisdrank/snackautomaat. Met de auto goed te bereiken, met het Openbaar Vervoer te doen (het is een stukje wandelen).

Fijne veilige lessfeer op hoge kwaliteit

Ik heb meerdere rijscholen gehad voor dat ik bij Nelen terecht kwam. Mijn instructeur van Nelen was vriendelijk, rustig en kundig, waardoor ik op een fijne manier kon leren. Ook de medewerkers bij de klantenservice waren zeer behulpzaam, en namen zelf initiatief in contact zoeken. Top!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Mijn ervaring bij verkeerschool Nelen is heel erg goed en kan dit zeker aanbevelen.

Ik mag met trots zeggen dat ik in 1 keer ben geslaagd voor m'n rijbewijs. En ... ben 51 jaar :-) Voor een groot deel dankzij Sara die me zeer goed heeft begeleid. Streng, maar ook met humor en ze legde de - voor mij - lastige situaties duidelijk uit. Ook denkt Sara met je mee en voorziet je van goede adviezen. Ik keek vrijwel altijd uit naar de lessen, ook al had ik een drukke week achter de rug.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Prima
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Prima
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima

Ik heb nog nooit zo'n goede rijschool gezien echt een aanrader

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Top
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Super
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goede locatie

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Fijne rijlessen. Niet altijd even flexibel aangezien er veel leerlingen zijn. Maar over algemeen hele fijne lessen. Heb snel en veel geleerd.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goede auto
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Top
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Top, veel gereden in examen gebied wat het afrijden gemakkelijker maakte.

Best rijschool ooit en mijn Rijstructuur was super !! De best! Ik ga hem missen wat een super persoon en structuur!!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Perfect
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Perfect

Gezellige, ontspannen lessen met

Sara is een fantastische instructrice: complimenteus als het goed gaat, streng als dat nodig is. Geduldig en aardig, en past zich heel goed aan aan de leerstijl van de leerling: ze leert je rijden op een manier die voor jou werkt. Ik had altijd zin in mijn rijlessen. Ook met de administratieve afdeling van verkeersschool Nelen goede ervaringen. Ik raad iedereen aan hier les te nemen.

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam