Erg positief. Mijn instructeur Mehmed had veel geduld en was een fijne leraar. Kan goed uitleggen en geeft het vertrouwen dat je het kan. Daarnaast ook een fijn persoon om naast te zitten. Dit wil je niet missen!
Ik had een uitstekende lesgever genaamd Werner!
Na een slechte ervaring met rijschool in IJmuiden overgestapt naar van Nelen ! Wereld van verschil wat een fijne rijschool en super rij instructeurs ! Alles word goed uitgelegd en wauwww wat een mooie vrachtwagens hebben ze staan . Raad deze rijschool zeker aan iedereen aan .
Zeer goede opleiding met echte vakmensen. Fijne goede leeromgeving zowel in het locaal als in de auto
Ik had een fijne instructeur die vele manieren gebruikte om handelingen/situaties aan te leren. Daarnaast was de klantenservice ook aardig. Lessen bijkopen was snel geregeld.
Ik kwam bij Nelen om mijn Bus-rijbewijs D te behalen. Nelen is een verkeersschool, waarbij je het gevoel hebt gewoon bij je familie te zijn. Iedereen zegt, goedemorgen, hoe is het met je? Weer lessen? Dus met andere woorden een erg fijn warm gevoel, daar houd ik van. Ze doen er alles aan om je lessen fijn te laten verlopen en helpen je graag verder als je vragen hebt of ergens mee zit. Ik heb ervaren, dat iedereen ontzettend zijn best doet om je te laten slagen!!!! Maar voor mij zijn er 4 kanjers, die ik nog even bij naam wil noemen: Allereerst Eric, dat was mijn vaste rij-instructeur van de bus. Hij heeft ontzettend veel humor en is erg open, als hij serieus moet zijn is hij dat, zegt ook waar het op staat, kortom een ontzettende fijne vent. Eric, ik wil je hierbij ontzettend bedanken voor alles, ik heb het rijbewijs behaald, dat is erg fijn. 2e lieve persoon die ik wil bedanken, is Ger. Ger is ook rij-instructeur. Ger ik wil je hierbij ook bedanken voor je fijne lessen. Je was erg geduldig en rustig en gaf me weer andere tips, waar ik ook veel aan had. Hartelijk dank voor alles. 3e lieve persoon is Martin, Martin regelt alles administratief/planning etc voor je, Martin heeft een hart van goud, denkt met je mee en ontlast je, zodat je je alleen hoeft te concentreren op je lessen. Hartelijk dank voor alles. 4e lieve persoon is Romy, (last but not least!). Romy regelt ook alles administratief/planning etc. Romy, wij hadden zo een fijne klik met elkaar. Buiten dat je net als Martin alles voor mij regelde gaf je me troost als het even niet mee zat. Je zei tegen me succes met je les of examen, kortom je bent een ontzettende lieve, aardige en fijne dame die mensen goed een zetje kan geven die ze nodig hebben. Hartelijk dank voor alles. Dus zoek je een fijne en professionele verkeersschool om je dichter bij je doel te brengen, dan raad ik je zeker Verkeersschool Nelen in Amsterdam aan. Het gaat jullie allemaal goed! Groetjes en veel liefs van: Jolanda Tartaud
Dit is de 2e keer dat ik een goede ervaring heb met Nelen. Eerst met mijn auto B rijbewijs en nu 2 jaar later met A2 voor de motor.
De rij instructeurs zijn relaxed, geven je rust en zelf vertrouwen. Ze nemen echt de tijd en geven je aanwijzingen waar je echt wat aan hebt. Ze zijn echt met je bezig. Met nelen ga he echt veilig de weg op.
Binnen tijden altijd bereikbaar lieve mensen.
___
Heb echt een hele goede ervaring met rijschool Nelen. Adequaat en professioneel, v.w.b. lesgeven, begeleiding, flexibiliteit en meedenken en zorgen voor oplossingen.
Na de intro les meteen aan de slag gegaan met rijden. Ook al zat er vervolgens wel een quarantaine tussen gingen we meteen weer door met lessen zodra het kon. Had Een nogal strakke planning om voor die datum mijn rijbewijs te hebben. Er werd meteen een planning gemaakt en precies op de goede datum is het rijbewijs binnen. Mijn instructrice was super en wist mij precies uit te leggen hoe en wat. Kortom was het een goede ervaring in kan ik Nelen zeker aanraden!
Meerdere instructeurs gehad allemaal professioneel en goed in hun werk. Bedankt Neele en Bedankt Ger!
Eerste keer geslaagd mede dankzij Sarah! Denkt altijd mee en legt alles goed uit! Ook goed gepland tijdens de lockdown periode met de Corona maatregelen! Top school!
Top rijschool, in korte tijd klaargestoomd voor mijn C rijbewijs met dank aan Martin (planning), Alex (instructeur) en vooral aan Ger (instructeur) Met laatst genoemde de meeste uurtjes in de cabine doorgebracht en behalve veel geleerd , goede gesprekken gehad en de fijne kneepjes mogen leren. Lijntjes voor de kleintjes! In één woord top ! Heren dank!
Uiteindelijk vier verschillende instructeurs gehad. Verschrikkelijk. Reden van de verschillende instructeurs was oa. ziekte en het plotseling switchen naar een automaat. Telkens wennen aan een nieuwe instructeur is ontzettend lastig en je bent er veel lessen aan kwijt. Rijschool wilde niet meedenken en ik moest voor alle 'eerste lessen' met de nieuwe instructeurs zelf betalen. Geen vriendelijk personeel op het kantoor. Ik zou de rijschool niet aanbevelen.
Ik ben zeer tevreden over autorijschool Nelen. In 6 dagen tijd mijn CE rijbewijs gehaald. Rijinstructeur Frank en planner Martin. Harstikke bedankt voor de super service. Ben hartstikke blij met mijn nieuwe categorie op mijn rijbewijs. Op naar de volgende.
Mijn instructeur Chiel was erg prettig om les van te krijgen. Het is fijn dat Nelen ondanks dat ze in Amsterdam gevestigd zijn ook daarbuiten les geven!
Goeie rijschool en fijne omgang met leerling!!
Via Nelen kwam ik in aanmerking met rijinstructeur genaamd Chiel. Deze rijinstructeur is heel geduldig en uiteindelijk door de goede uitleg en lessen van Chiel heb ik mijn rijbewijs mogen halen.
Redino is een topgozer ! Binnen 32,5 uur m’n rijbewijs gehaald en had geen andere instructeur hoeven hebben! Thanks!
Hele deskundigheid instructeur! Super fijne ervaring, duidelijk informatie Zeker weten aan te bevelen
Mijn rij instructeur was heeel geduldig, eerlijk & vriendelijk. Hij was ook altijd netjes op tijd. Ik vind dat ik top ben opgeleid om mijn rijbewijs te behalen.
Het werd een lang process vanwege corona, maar uiteindelijk is ales toch goed gekomen. Duidelijke lessen, bij vragen werd ik altijd geholpen en verder verliep alles prima waardoor ik in één keer was geslaagd.
Richard is een top gozer die mij alles heeft geleerd om in 2 maanden te slagen. Dank Richard en Nelen. 5+ sterren van mij.
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam