Uitstekende rijinstructeur

Zeer gedegen opleiding gekregen!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. prima
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk uitstekend
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen zeer goed

In 1x geslaagd, goeie rijinstructeur.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Scooter maakte veel lawaai tijdens remmen
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk ?
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Locatie is wel ver maar te doen. En opleiding was erg goed en leuk

Prima rijschool

In een keer geslaagd voor mij taxi beperkt

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Prima
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Goed

Professioneel en vriendelijk

Prettige lessen, goede communicatie over de afspraken en fijne sfeer.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed materiaal
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Heel goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed bereikbaar

Goeie rustige uitleg van de lessen

Heel goed

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Motor
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk N.v.t.

Was prima

Goede lessen,leuke instructeur, altijd op tijd

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Prima

Gedegen les krijgen zodat je vertrouwen op de weg groeit. Fijne mensen die rustig uitleg geven. Dat is Nelen!

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Top in orde

Snelle lesplaning gekregen alleen wachttijd tot ik mocht beginnen was lang maar lessen volgde snel achterelkaar

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Handige tips

Zeer behulpzaam en duidelijk

In 1x geslaagd en erg blij met de hulp die ik van Nelen heb gekregen

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Amsterdam

Super professioneel en aardig!

Wat een vakkundige en aardige mensen bij Verkeersschool Nelen. Een aanrader.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Prima !
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Kundig !
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Uitstekend!

Goede instructeur geeft goed les op de juiste punten en weet hoe die met mensen moet omgaan een topper

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Mooie spullen goed voor elkaar
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Top

Leuke werknemers en goeie lessen.

Top rijschool. Mooi gebouw, goeie lessen en goede service. In een keer mijn bromfiets rijbewijs gehaald door een aardige en duidelijke instructeur.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Prima E-scooters, altijd genoeg helmen/hesjes en goed werkend apparatuur.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Veel geleerd. Ik rij nu elke dag omdat ik werk als scooter bezorger en de lessen hebben mij goed voorbereid erop.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen In de buurt, mooi gebouw en makkelijk bereikbaar. Lessen waren in bekende buurten voor mij, en dat beviel mij goed.

Gedoeld is heel belangrijk, nooit haasten en altijd attent zijn.

Mijn instructeur was een goed steun tijdens het les, hij was scherp en ervaren. Hij gaaf me verschillend routes om te rijden om zoveel mogelijk ervaring op te bouwen. Het was niet makkelijk en er waren momenten die ik wou stoppen. Maar toch geslaagd in mijn tweede examen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Zeer goed. ik heb veel geleerde
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Zeer Goed. Ik heb heel veel geoefend. Instructeur gaaf verschillend rij routes zodat ik goed kon ervaren hoe het is in Amsterdam te rijden
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Zeer Goed. Ik werd thuis opgehaalde en gebracht

Heel aangename rijschool!

Superfijne rijschool die alles op orde heeft en goed helpt en meedenkt waar nodig! Ook wel een pluspunt dat ik de eerste keer meteen slaagde.

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Beetje kleine auto met veel blinde hoeken, maar het werkte allemaal prima.
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Super fijn en helder

Prettig en leerzaam

Hele persoonlijke aanpak, en een fijne leerschool!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Zeer professionele rijschool en dito rijinstructeur!

Zeer geduldige, vakbekwame rijinstructeur die erg prettig is in de omgang en de leerstof goed in de praktijk weet over te brengen. Soltan, bedankt voor alles!

• Medewerkers
  • Gebruikte leermiddelen/materieel. Top in orde!
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Niets op aan te merken!

Hele fijne rijschool

De rijschool is erg flexibel en heeft fijne instructeur(s)!! Alles werd goed geregeld.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. N.v.t.
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Perfect je wordt opgehaald en thuis gebracht

Goede school maar je moet het treffen met de rij instructeur.

Nelen is een goed verkeersschool waar je altijd naar kan bellen als je vragen heb. Aardige medewerkers helpen je een fijne ervaring te hebben bij de school. Maar ik raad aan om een goed instructeur te zoeken, die zitten er namelijk we tussen. Met een slechte instructeur moet je veel zelf uitvinden en zelf het vertrouwen winnen. Veel succes!

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Een hele fijne rij instructeur

Erg tevreden over rij instructeur Mehmed Kilic.

Deskundig en veilig

Een hele fijne verkeersschool waar ik met zelfvertrouwen heb leren rijden. De aanwijzingen die ik kreeg en veilige sfeer in de auto droegen hieraan bij.

• Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen N.v.t.

Ik ben vandaag geslaagd, in 1 keer!

Als ik aan verkeer en Amsterdam denk, dan denk ik aan Nelen. Als tiener heb ik bij Nelen mijn scooterrijbewijs gehaald. Tien jaar later heb ik hier weer mijn personenauto gehaald. Ik ben super blij geweest met mijn instructeur. Hij is heel bekwaam en kan heel goed uitleggen. Ook is het bedrijf super goed gestructureerd en organistorisch goed in elkaar gezet. Ik heb organisatorisch nooit een probleem gehad met Nelen. Alles werd ook gelijk geregeld.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Leerboek en rijles
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk Deze spreekt voor zich
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed te bereiken.

Echt super!!!

Ik ben dankzij een collega bij autorijschool Nelen terecht gekomen. Ik kan het iedereen aanraden! Ik was erg angstig. Ik durfde eigenlijk niet echt te rijden. Ik had vroeger wel gelest maar ik was erg onzeker. Dankzij Chiel ben ik over mijn angst heen gekomen. Ik begon het autorijden zelfs leuk te vinden! Hij heeft me het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had om door te gaan. Hij is erg geduldig, duidelijk en bouwt het stapje voor stapje op. Hij luistert ook naar waar je knelpunten zitten en zorgt er voor dat de dingen waar van je denkt dat je ze niet kunt eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld zijn. Ik heb een tussentijdse toets gehad en ben 2 weken later in 1 keer geslaagd.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. goed
  • Inhoud van de opleiding/training en toepasbaarheid van de opleiding/training in het dagelijkse werk goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen goed

Geweldig raad ik iedereen aan

Heb het als geweldig ervaren zou ik iedereen aanraden zeer goede begeleiding menselijkheid

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Goed
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Goed

Pittige dag lessen maar je gaat goed voorbereid het examen in!

Soltan heeft me goed voorbereid. Duidelijke instructies gehad en allee tijd gekregen om specialen verrichtingen extra te oefenen.

• Gebruikte leermiddelen/materieel. Lesboek
  • Locatie (o.a. bereikbaarheid) en opleiding/training in het algemeen Perfect

Hele fijne ervaring en in 1x geslaagd!

Ik ben erg tevreden over mijn rijlessen bij Nelen. Mijn instructeur Chiel was erg aardig en we hadden een goede klik. Dat maakte het lessen erg prettig en ik had echt het idee dat hij goed meedacht. Inplannen via de app was handig maar de lessen zaten snel vol. Op het laatst hard moeten werken maar met een behaalde vrijstelling gelukkig in 1x geslaagd.

H.J.E. Wenckebachweg 53 A

1096 AK Amsterdam