Goeie rijles, fijne instructeurs, goeie auto’s en als er iets mis was dan werd ik uitstekend geholpen aan de telefoon
Ik ben vanaf mijn 30e begonnen met mijn rijopleiding na lang uitstellen, met de bijbehorende uitdagingen. Met mijn eerste instructeur boterde het niet goed, maar daarna kreeg ik een hele fijne, die een goed oog had voor wat ik nodig had. De theoriecursus was uitstekend en daarnaast was de rijschool vrijwel altijd bereikbaar wanneer ik vragen of verzoeken had. Ik ben heel gelukkig met deze keuze!
Ik heb hier mijn rijbewijs B gehaald, en had Jeffrey als instructeur. De lessen waren altijd fijn. Jeffrey legde alles rustig uit en nam de tijd voor onderdelen waar je moeite mee had. Zo kan je rustig maar toch goed richting het examen toe. Ik had soms alleen een beetje moeite met dat lessen 2 uur duren maar op die manier heb je wel altijd genoeg tijd voor alles. Hartstikke bedankt rijschool Nelen en vooral Jeffrey!
Erg fijne ervaring gehad tijdens alle lesuren. De instructeur Joram is een aardige en geduldige man! Bedankt Nelen!
Professionele begeleiding ontvangen voor mijn aanhanger rijbewijs
Vriendelijk. betrokken en professioneel. Meerdere collega's hebben lessen C1 gehad en tot nu toe iedereen geslaagd, dankzij de toppers van Nelen.
Prettige ontvangst, en uitstekende instructies van de instructeur
Les gehad voor categorie DE super aardige instructeur kundig en in 1 keer geslaagd top
Goede ervaring, lieve instructeurs en bij elke vraag altijd een goed antwoord
Uitleg en leertraject lekker duidelijk Heb niet het idee dat er te veel/ onnodig lessen wordt aangesmeerd ! Guus is een topper en de leuke meiden achter de balie zijn erg leuk! Klasse !!
Van Nelen is een van de meest professionele rijscholen. De receptie is altijd vriendelijk en antwoordt snel. Ja, de wachtlijst is lang maar als je eenmaal binnen bent ben je verzekerd van een goede instructeur. Met de app zijn lessen heel makkelijk in te plannen en kun je alles goed bijhouden. Al met al zeker een aanrader.
Auto gehaald bij nelen Motor gehaald bij nelen en aanhanger allemaal hele goeie instructeurs die weten waar je op moet leten. En alles mensen zijn super vriendelijke en gezellig om mee te lessen
Prettige ervaring met instructeurs die perfect les geven!!
Ben netjes geholpen en goed begeleid tijdens het opleiding voor men rijbewijs
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij verkeersschool Nelen. Ik heb gereden bij Sasja Prins en kreeg gelijk een leuke en gezellige sfeer in de auto. Je hebt een gezellige les en een leerzame les tegelijk als je rijd bij Sasja, hij gaf me veel zelfvertrouwen en leerde me goed omgaan met het voertuig en mede verkeersdeelnemer op de weg. Naast de instructeur was de zelfservice van Nelen ook top. Als ik een les wou verschuiven kon dat altijd en heb eigenlijk nooit problemen gehad met de verkeersschool.
Hele professionele school die alles goed voor elkaar heeft: goeie leraren, goed back Office personeel en ook met updates zijn ze heel goed.
Goede sfeer en hielp enorm met de lessen
Goeie instructeur! Gezellig
te lange wacht tijden
Ik heb mijn lessen bij Nelen goed ervaren. Voor mijn eerste praktijk examen ben ik gezakt deels doordat ik rijden erg spannend vond. Na mijn eerste examen heb ik bij een nieuwe instructeur Sasja Prins gereden, hij heeft mij zelfvertrouwen gegeven en hij kan heel goed op een rustige manier uitleggen. Zonder hem had ik het zeker niet gehaald.
Goede communicatie tussen de rijschool, vriendelijke mensen!
Ger heeft mij goed geholpen tijdens de lessen en super voorbereid voor het examen.
Fijne en geduldige rijinstructeuren met veel ervaring!
Ik ben van rijschool gewisseld en dat is een geweldige keuze geweest. Daardoor in 1x geslaagd!
H.J.E. Wenckebachweg 53 A
1096 AK Amsterdam