in 14 lessen geslaagd, en alles in 1x. alleen maar lof. goede instructies , uitstekende motoren en elke les 1,5 uur genieten van het rijden.
prima, alleen in het begin bij aanmelding communicatiegedoetje.
Fijne lessen had. Ik moest de lessen wel lang van te voren bespreken ivm drukte
Fijne rijschool, met goede service. Een prettige en veilige leeromgeving.
Ik had een hele leuke instructeur en heb me altijd op mijn gemak gevoeld. Goede instructie en goede leskwaliteit.
heel goed erg tevreden
Prima ervaring, heldere instructie, gepassioneerde instructeurs. Wellicht wat prijzig, regelmatig instructie vanuit auto ipv motor.
Zeer goede ervaring! Ik had me geen beter bedrijf kunnen wensen.
Zeer tevreden!
Goede persoonsgerichte opleiding
Nelen is een goede verkeerschool . Uiteindelijk heb ik het rijbewijs gehaald. Sara is de beste instructrice , vriendelijk en ze kan goed om gaan met leerlingen .
Professionele verkeersschool met vakkundige medewerkers. Goede ervaringen gedurende het hele traject van inschrijving tot rijbewijs.
Instructeur was echt top! Marco Sprado! Hele fijne vent. Administratie niet zo goed, dat nieuwe systeem vond ik niets. En dat andere instructeurs mijn financiën wisten, vond ik ook niet zo netjes!
Top rijschool!
Heelgoed, veel geleerd.
Begon slordig maar eindigde goed. De rij instructeur met wie ik begon was ontslagen en niemand had mij er iets van gezegd. De volgende instructeur ging niet in het examen gebied rijden en pas bij instructeur nummer 3 heb ik de jackpot gewonnen.
zeer goed, accuraat, goed te bereiken voor informatie. Na vragen over betaling onmiddellijk antwoord per mail. Persoonlijk en tevens professioneel.
Goede en betrouwbare instructrice, fijne tijd gehad en in 1 x geslaagd!