Zeer ervaren docent. Heerlijk rustig. Duidelijke en nuttige aanwijzingen. Goede voorbereiding op examen.
Helemaal niks te klagen !
Fijne instructeurs en de rijschool helpt mee naar het zoeken van oplossingen.
Heel goed begeleid met mijn motor rijbewijs
Ik heb een hele fijne en vooral ook gezellige tijd gehad bij Hanoum in de auto. We hebben in al die uren veel gepraat en gelachen. Dat ga ik echt missen. In het verleden heb ik elders rijles gehad, maar dat was zo’n nare ervaring dat ik het daarna 25 jaar niet meer geprobeerd heb. Die instructeur en ik begrepen elkaar (door mijn autisme) helemaal niet. Bij Hanoum was dat echt anders. Toen ze doorhad hoe mij hoofd werkt, legde ze alles (soms meermaals) uit op een manier die voor mij logisch en overzichtelijk was. Daardoor kreeg ik meer zelfvertrouwen en uiteindelijk zelfs plezier in het rijden. En als ik weer eens zat te stressen, zei ze gewoon: “Doe gewoon normaal.” En dat was dan meestal zo grappig dat het ook gelijk over was. En als het toch nodig was, even een adempauze met koffie. Heel fijn! Dankjewel Hanoum, voor je geduld, de gezelligheid en de fijne begeleiding!
De rijlessen waren allemaal goed geregeld. Ook waren te instructeurs van top kwaliteit ze coachte veel van wat beter kon of juist niet.
Top leuke leraar
Er was een ding dat wel wat beter kon: soms als ik een les moest verschuiven, kreeg ik een rekening voor een les die onder het pakket valde wat ik had gekocht. Dan moest ik even bellen met de klantenservice om dat op te lossen. Verder geen problemen gehad.
Heel prettige ervaring .. heel veel begrip voor alle situaties Heel veel kalmte en goeie uitleg Ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en ik ga de rijlessen wel missen Ik zou deze rijschool absoluut aanraden Ik ben dankbaar
Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens mijn rijlessen bij Nelen. In het bijzonder wil ik mijn rijinstructeur Hanoum bedanken voor alle leerzame, vroege, maar vooral gezellige rijlessen. Ik zal ze enorm missen en ben haar voor altijd dankbaar. Je bleef altijd rustig en geduldig, en legde de lat lekker hoog. Ik zal onze FunX radio woensdagen missen... Tot ooit :)
In 1x geslaagd! Twijfel niet, omdat deze misschien iets duurder is. Het is het zeker waard, de lessen zijn echt beter. Lanka dankjewel voor alles!
Ik heb mijn B.E. rijbewijs op een, van A naar B manier behaald. Mijn instructeur deed zijn werk goed. Hij was duidelijk, vriendelijk, gezellig maar ook erg relaxed. Hij heeft mij een hoop geleerd en ik raad Nelen rijschool daarom ook aan voor ieder die zijn/haar rijbewijs wilt gaan behalen.
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Michel en kan hem echt aan iedereen aanraden! Vanaf de eerste les stelde hij me op mijn gemak. Hij blijft altijd rustig, zelfs als je fouten maakt, en legt alles duidelijk en geduldig uit. Wat ik vooral fijn vond, is dat Michel goed aanvoelt wat je nodig hebt. Hij weet precies wanneer hij je moet uitdagen en wanneer je juist wat extra uitleg of vertrouwen kunt gebruiken. Dankzij zijn duidelijke uitleg en praktische tips ging ik elke les met meer zelfvertrouwen de weg op. Daarnaast zijn de lessen altijd gezellig en ontspannen, maar wel doelgericht. Hij is professioneel, eerlijk in zijn feedback en helpt je echt om veilig en zelfstandig te leren rijden – niet alleen om je examen te halen, maar om een goede bestuurder te worden.
Via Nelen ben ik in de motorwereld gestapt. Het plannen van lessen ging gemakkelijk en alles is netjes geregeld. Je kan met 3 verschillende instructeurs rijden waardoor je van ieder iets anders mee kan pakken. Je kan hierdoor ook goed kiezen wat jij fijn vind en nodig hebt. De motoren worden prima onderhouden. Ik had een goede ervaring met Nelen.
Als je begint vergeet niet van rijinstructeur te wisselen en bij Michel te komen rijden
Veiligheid voor alles! Heel fijn, relaxed met daarbij de juiste ingrepen/aanwijzingen om je scherp te houden!
Ik heb eerst bij Kiki gereden en daarna bij Hanoum. ik ben over beide instructrices erg te spreken. Ondanks dat ik er 3x over heb moeten doen heb ik een hele leuke en leerzame tijd gehad in de auto. ik wil vooral Hanoum bedanken die mij supergoed heeft geholpen met mijn onzekerheid tijdens het rijden, ik bewonder haar geduld en manier van lesgeven.
Ik heb in 20 lessen in 1 keer zowel mijn Theorie als Praktijk gehaald. Ik ben zeer goed voorbereid voor het praktijkexamen door Sam, hij geeft veel aandacht aan zijn leerlingen en is rustig en gefocust op wat mensen echt nodig hebben. Sam was (is) een geweldige rij instructeur!
Top rijschool! In korte tijd heb ik mijn C-rijbewijs gehaald dankzij de professionele begeleiding van Cedrick en Jeffrey. Alles werd strak, duidelijk en eerlijk uitgelegd, zonder poespas. De lessen waren doelgericht en goed opgebouwd. Echt een aanrader voor iedereen die snel en serieus zijn vrachtwagenrijbewijs wil halen.
Met weinig uren toch in 1x gehaald met een hele goede relaxte rijinstructeur Sam.
Goede en professionele rijschool.
Goede rijlessen
Goed geregeld, heldere communicatie
Mijn rijinstructeur heeft me opgeraapt van de grond en me laten geloven dat ik het weer kon en ik kan het ook heb hem nu wel binnen ik ben hem zo dankbaar voor het terug brengen van me geloof in mezelf hij geloofde in mij toen ik dat niet meer deed dus zo dankbaar
Goede instructeurs en ook gezellig met plezier gelest