Vriendelijke service en goede instructeurs, ook duidelijke planning.
Ik heb een hele fijne tijd gehad met mijn rij-instructrice Hanoum. De eerste les toen ik in de auto stapte was het eerste wat zij tegen mij zei: in mijn auto mag je geen sorry zeggen. Dit creëerde gelijk een comfortabele sfeer in de auto, wat ik heel erg waardeerde aangezien rijles over het algemeen natuurlijk erg spannend is. Ik heb heel snel een goede band opgebouwd met Hanoum, zij kijkt niet alleen naar je als leerling maar ook echt als persoon. Hiernaast past zij echt haar lesstijl aan aan jouw karakter, bij mij is zij altijd heel rustig en heel geduldig geweest bijvoorbeeld, wat precies was wat ik nodig had. De gezellige sfeer in de auto en op mijn eigen tempo stapjes maken in het rijden maakte de rijlessen altijd een moment in de week om naar uit te kijken. Hanoum is nooit gestopt met geloven in mij, ook wanneer ik er zelf echt even geen zin meer in had. Ik zou Hanoum aan iedereen aanraden, ze is een geweldig persoon en motiverende instructrice.
Hele goede ervaring fijne rijschool
Goede uitleg over hoe je moet rijden en wat je moet doen in het verkeer
Ik ben ontzettend blij dat ik meteen zo’n fijne, gezellige en betrokken rijinstructrice als Hanoum heb gekregen. Het traject ging niet altijd zonder uitdagingen, maar Hanoum bleef altijd in mij geloven en gaf me precies de begeleiding en het vertrouwen die ik nodig had om door te zetten. Dankzij haar ben ik gegroeid van een onzekere bestuurder naar een zelfstandige, zelfverzekerde en besluitvaardige bestuurder. Ze heeft me niet alleen leren rijden, maar ook leren vertrouwen op mezelf in het verkeer. Haar geduld, positieve instelling en goede uitleg hebben mij enorm geholpen bij het behalen van mijn rijexamen. Ik ben haar super dankbaar en zou Hanoum aan iedereen aanraden die op zoek is naar een betrokken en motiverende rijinstructrice!
Bij Hanoum in de auto was het altijd supergezellig. Een relaxte sfeer, veel gelachen en gewoon echt een fijne tijd gehad. Ze reageert snel op appjes en legt alles duidelijk en geduldig uit. Zelfs als je iets meerdere keren nodig hebt, blijft ze rustig en neemt ze de tijd voor je. Kortom: een hele fijne ervaring gehad en ik raad Hanoum van Nelen zeker aan iedereen aan!
Ik had les van een hele vriendelijke, kundige instructeur, Hugo. Hij was heel prettig en relaxed in de auto en communiceerde duidelijk over mijn voortgang en aandachtspunten. Elke les leerde ik veel bij. Hij dacht ook mee over een goeie lesplanning en andere praktische zaken in de aanloop naar mijn rij-examen. Ik ben erg tevreden!
John was een leuke en goede instructeur.
Alles bij de rijschool is goed geregeld. Als je een mailtje stuurt of appje krijg je een snelle en duidelijke reactie. Rij instructeurs zijn top!! Gezellige en leerzame lessen gehad. Zeker een aanrader!!
Top ervaring gehad met ze goeie en duidelijke Lessen gehad dus echt een aanrader om je Rijbewijs tewillen hallen bij nelen
Ik kreeg goede begeleiding tijdens mijn rijlessen en kreeg ook de ruimte om zelf te bepalen wat ik graag meer wilde oefenen/ meer aandacht aan besteden, heel erg fijn.
Nadat ik na een niet zo fijne ervaring weg wilde bij mijn eerste rijschool, ben ik vervolgens doorgegaan bij Nelen voor mijn AVD examen motor. Ik vind alle instructeurs zeer kundig en vriendelijk en heb veel van ze geleerd. Zeker aan te raden!
Van begin tot eind heldere communicatie en uitstekende instructie.
Fijne lessen gehad, in 1x geslaagd.
Ben geslaagd in 1 dag BE. op de punten waar het niet zo goed ging meer aandacht. En niet geforceerd
Ik heb mijn motorlessen als zeer positief ervaren. De instructeur is duidelijk ervaren en weet precies waar hij het over heeft, wat veel vertrouwen geeft tijdens het rijden. Wat vooral opviel, was de motivatie en passie waarmee les werd gegeven dit werkte aanstekelijk en zorgde ervoor dat ik zelf ook gemotiveerd bleef om te leren. De instructies tijdens de lessen waren altijd duidelijk en goed gestructureerd, waardoor ik precies wist wat er van mij verwacht werd op de motor. Daarnaast kreeg ik gerichte en opbouwende feedback, waarmee ik mijn rijvaardigheden snel kon verbeteren. Al met al een zeer fijne en leerzame ervaring die ik zeker zou aanraden aan iedereen die motorlessen wil volgen. Fijne ervaring met Hendrik en Guus
Ik had een fijne tijd in de auto en voelde mij op me gemak. Kon altijd gezellig praten tijdens de lessen.
Onwijs prettige les gehad van mijn instructeur Werner, waardoor ik met veel vertrouwen het examen in ging! Administratief was alles keurig geregeld en bij vragen was de school altijd snel bereikbaar. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!
Fantastisch hele goeie Verkeersschool Nelen
Goede duidelijke uitleg en begeleiding op een rustige prettige manier door John Baas
Ik begon met een instructeur, Varsha, die naast me alleen maar aan het kauwen was op van alles en nog wat en veel praatte. Daarbij werd ik onzeker van haar opmerkingen : 'nou, wat doet U nou? U hebt toch u theorie?' Fijn is dat ik gemakkelijk kon switchen naar super instructeur Ingrid...rustig en vriendelijk. Vervolgens kon ik ook gemakkelijk switchen van schakel naar automaat (op aanraden van examinator), via tip van Ingrid kwam ik terecht bij Joram, ook een super instructeur, iemand die de tijd voor je neemt.
Renee was een topper! Zeer kundig en relaxte!
Ik ben bij de 3 theorie delen in 1 keer . Alle dagen theorieles gehad van Sylvia. Rijlessen voornamelijk bij Soltan gehad . Iemand die het beste uit jezelf leert te halen .Hij leerde me goed focussen op de juiste punten en op de juiste momenten . Met Guus de toets besloten terrein mogen doen , en een mooie rit richting Purmerend mogen maken , waar ik nog steeds met een glimlach op terugkijk . Met Jan 1 les mogen rijden en goed inzicht gekregen tijdens alle lessen . Bedankt iedereen .
Geweldige rijschool met hele goede instructeurs, in 1 keer geslaagd
Na een slechte ervaring bij een andere rijschool vond ik het best spannend om weer ergens anders te beginnen. Ik vond het meteen al heel fijn. De auto, mijn instructrice en de manier van werken. 2 uur rijden is lang maar dat heeft mij echt grote stappen laten maken. De klik die ik had met mijn rijinstructrice was heel fijn en natuurlijk. Dat maakte dat ik rijles en rijden ook heel leuk ging vinden.