Goede begeleiding

Erg fijne rijschool, goede ervaringen en top begeleiding ontvangen. D

Rijschool De Hoog is echt DE plek om je rijbewijs te halen. Ze zijn er echt voor de leerling. De communicatie is direct en ze reageren altijd super snel. Ook afspraken maken en annuleren gaat super makkelijk omdat je directe communicatie hebt met de planning of de instructeur.

Professionele begeleiding

Veel leren , veel doen , goede uitleg en ze nemen de tijd voor je , ook als je zelf wat meer tijd nodig hebt om zaken te laten landen zeg maar . Ze stellen je op je gemak en brengen rust , wat voor mij persoonlijk erg gewenst was . Blij dat ik bij hun ben gaan lessen , met als eind resultaat geslaagd , daarom 5 sterren

Geweldig, happy, super!

Goede begeleiding, super!

Geweldige rijschool

Ik vond mijn rijlessen zo leuk, gezellig en leerzaam. Ze hadden mijn praktijkexamen precies zo ingepland zodat ik precies uit kwam met lessen en ik ben in 1x geslaagd. Ik heb zoveel plezier gehad, ik ben De Hoog heel erg dankbaar voor alle lessen.

Enorm geduldig en vriendelijk

De rijschool had enorm veel geduld met mij en was enorm vriendelijk en behulpzaam. Instructeur Vanya heeft enorm veel tijd doorgebracht met mij omdat ik niet zo'n snelle leerling ben, maar hij heeft nooit ook maar gezegd dat ik het op moest geven o.i.d. en uiteindelijk ben ik er met zijn hulp en ook die van andere instructeurs in geslaagd het AVD-examen te halen.

Vriendelijk

Zeer vriendelijke en ervaren rij instructeurs. In het geval als er een zieke is, is er altijd even invaller.

Uitstekend goed

Zei hebben mijn goed begeleid in mijn BE rijbewijs kunnen goed en duidelijk uitleggen Zijn vriendelijk. Echt een aanrader

Goed geregeld, fijne instructeurs

Je krijgt veel tips tijdens de lessen, je kunt communiceren tijden het rijden met je instructeur, en iedereen is aardig. Ze hebben nette en fijne motoren en gear.

Geweldige School met Goede Instructeurs

Heb hier zowel mijn C1 in 2023 gehaald als mijn A in 2025. In beide gevallen goed begeleid en geholpen. De instructeurs zijn aardig, gezellig en duidelijk. Communicatie met zowel de instructeurs als met de rijschool zelf verloopt altijd soepel. Afspraken worden per mail bevestig wat super handig is als ik het een keer vergeet op te schrijven. Al met al een geweldige rijschool waar ik altijd met veel plezier les gehad heb (en nog steeds krijg voor mijn A).

Fijne ervaring

Super goede en gezellige tijd gehad bij de hoog

Leuke en goede rijschool

Rijschool de Hoog is erg prettig en meedenkend ook voor ondernemers zoals ik. Weinig tijd maar op de zaterdag afrijden paste helemaal in mijn straatje. Ik reed al bijna 17 jaar af en toe met een aanhanger zonder dat ik de juiste papieren had maar ik heb via Rijschool de Hoog toch maar even de BE kunnen halen. Willem heeft mij goed les gegeven, wat ik elke keer vergat daarom geef ik hem een 10. Graag kom ik terug in april voor de motor

Realistisch, vriendelijk en afgestemd op de leerling!

Een eerlijke, vriendelijke en fijne instructeur die het tempo van de leerling volgt en je op deze manier laat groeien.

Top en gezzelig

Heb hier inmiddels me scooter rijbewijs en BE rijbewijs gehaald gezzelige mensen en gewoon een top team

Fijne instructeurs met duidelijke uitleg

In 1 keer geslaagd voor BE

Toppers perfect geholpen!!

Super geholpen door de instructeurs van de hoog!! Leuke manier van les geven en altijd gezellig! Hardstikke bedankt toppers dankzij jullie me rijbewijs in de pocket. Beide examens in 1 x geslaagd!! Thanks vanya! Voor de leuke les uren.

Hele fijne rijschool

fijne rijschool met goede instructeurs! Nogmaals bedankt!

Gewoon weg geweldig

Zeer vriendelijke rijschool en goede instructeurs

BE Duo-opleiding was een succes!

Ik heb met een vriend van me een Duo-opleiding gedaan voor B achter E. We hebben in totaal 14 lesuren gehad en zo heb ik mijn BE bewijs voor een kleine prijs binnen! Aad was een erg fijne instructeur, competent en hij legt erg rustig en effectief uit. Zou zeker aanraden

Kwalitatieve lessen in een relaxte sfeer

Ontzettend leuke instructeurs en leerzame lessen op een ontspannen manier. Het lespakket was om voordat ik het in de gaten had!

Ik geef het een dikke 10, echt een aanrader!

Ik heb mijn BE-rijbewijs gehaald bij Sabine, en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk. Sabine is al 9 jaar actief als instructrice, en dat merk je aan alles: ze brengt veel rust, ervaring en duidelijkheid mee in haar lesstijl. Tijdens het examen ben ik in één keer geslaagd, en zowel ik als Sabine kregen complimenten over hoe goed de voorbereiding was. Sabine is duidelijk geliefd bij zowel haar collega’s als bij het CBR, en ik snap helemaal waarom. Ze straalt enthousiasme en professionaliteit uit, en weet precies wat je nodig hebt om vol vertrouwen het examen in te gaan. Een echte aanrader!

Super school

Ik heb mijn Motor rijbewijs bij de Hoog gehaald, super fijne rijinstructeur ik heb ze allemaal gehad tijdens de les ze zijn allemaal geweldig. Bedankt

Leren op maat

Bij iedere les werd er rekening gehouden met wat ik nodig had om het examen te halen. Als ik een onderdeel niet begreep werd dat op een andere manier uitgelegd totdat ik het wel begreep. Ze zorgen er bij De Hoog voor dat jij je prettig voelt en de juiste handvatten hebt om veilig de weg op te kunnen.

Goed geregeld en goede instructeurs

Nette rijschool

Goed rijschool en een leuke instructeur gehad met de rijlessen.

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen