goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen van Paul zijn prettig,leerzaam en duidelijk. Met een goede dosis humor brengt hij rust in de auto.Afspraken worden netjes nagekomen.Top !\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was bij bij bruinsma de eerste keer , kreeg goede uitleg wat we gingen doen. diversen instructeurs ze vertellen wat je wel en niet mag en in 1 keer geslaagd bedankt mannen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Very pleased with communication with company staff and my driver instructor. Passed my practice exam from the first try.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, makelijk te bereiken, makelijke tijden.\r\nWel aan de dure kant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf SVP graag evaluatie zonder naamsvermelding gebruiken.\r\n\r\nleuke actie met promo auto maar vraag: ook gratis promo motor? \r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slechte ervaringen gehad met de instructeurs (MOTOR). \r\nGeven nauwelijks goede tips en aanwijzingen. Als ik dit van te voren had geweten had ik bij een andere rijschool gelest.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het inplannen van de lessen was ik niet enthousiast over. Ik heb duidelijk mijn beschikbaarheid opgegeven en vervolgens wordt ik ingepland op momenten dat ik niet kon lessen. Dit is tot 4x toe gebeurd. Dit vond ik niet erg leuk.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundigheid uitstekend van de instructeurs waarvan ik les heb gehad. Overall service van Bruinsma incl receptie en administratie prima. De site moet voor wat betreft de informatie over de tarieven wel een klein beetje up to date worden gebracht.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring. De instructeurs zijn klantvriendelijk en hebben mij erg geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met Bruinsma (motor). Planning is flexibel en aardige instructeurs. Wel veel verschil in aanpak en uitleg per persoon. \r\nLessen in blokken van 4 uur vond ik wel pittig (en prijzig).

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles netjes geregeld. Plezierig les gehad. Goed begeleidingstraject.\r\n

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht