goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Goede communicatie. Duidelijker planning en goede manier van lesgeven. Vriendelijk personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijinstructeur was top!\r\nAlleen wel vaker mis communicatie met het plannen, niet aan mijn beschikbare tijden gehouden met planning maken.. Zeggen dat er die dag wordt terug gebeld, niet gebeurt(vaker gebeurt). Jammer was ook, dat mijn examen zonder overleg werd ingepland, die tijd kwam mij niet goed uit.(niet aan planning houden). verder ben ik blij dat ik me rijbewijs binnen heb, ik heb goeie ervaringen opgedaan door bij verschillende instructeurs te rijden.. voor de rest was het goed! Alleen dit vond ik iets minder.. Ik zou dit bedrijf niet aan raden, want ik woon zelf niet in utrecht, maar bij Bilthoven in de buurt.. Veel gehad dat mijn instructeur wat te laat was vanwege de afstand.. De 2daagse theorie cursus heeft mij wel erg geholpen! Wat ik verder jammer vond, bij mijn proefles is verteld dat ik op mijn verjaardag zou kunnen afrijden, door het rooster van mij en mijn istructeur is dit niet gelukt. Niet heel erg, maar had het leuk gevonden, en hoop omdat dit verteld was.. Je kan natuurlijk nooit met zekerheid iets zeggen, maar deze man was er redlijk van overtuigt dat dit kon.. Zoals ik al zei, verder goeie ervaringen! Gemiddelde score

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een positief gevoel overgehouden over de administratieve behandeling van de mensen op de service desk.\r\n\r\nMijn les ervaringen zijn niet altijd even positief geweest. Met name de verschillen tussen de instructeurs is mij opgevallen en tegen gevallen. Ik heb mijn eerste 12 uur les gehad van Tico en nadat ik de eerste keer ben gezakt heb ik ook nog 2 uur les gehad van Johan (achternaam kan ik helaas niet meer terug halen). \r\n\r\nDe manier waarop ik les heb gehad van Johan is voor mij zoals alle instructeurs zouden moeten werken voordat je de weg opgaat. Ik mis zowel bij verkeersdeelneming als voertuig beheersing een duidelijk theoretische start. \r\n\r\nJohan geeft je die wel, neemt zeker een half uur de tijd om middels een duidelijk theoretisch plaatje en veel praktijk voorbeelden de principes duidelijk te maken voordat je de weg op gaat. Vervolgens op de weg herinnert hij je hier continu aan! Geeft veel aanwijzingen en zegt tevens als je iets niet goed doet waarom je het niet goed doet en geeft ook complimenten, als je het wel goed doet. Indien nodig laat hij je ook stoppen langs de weg om het nog duidelijker te maken. \r\n\r\nIs ook eerlijk hoe je ervoor staat en geeft je duidelijk opdrachten mee voor een volgende les of aandachtspunten voor je examen (wat bij mij het geval was).\r\n\r\nIk hoop u niet de indruk te geven dat het naast deze les slecht was! Maar een duidelijke uitleg en stappenplan ontbreekt naar mijn mening in relatie tot de klant. \r\n\r\nZal ik iemand aanraden aan Bruinsma? dan zeg ik ja!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het enthousiasme van alle medewerkers, de servicegerichtheid en de kleine dingetjes zoals een gelukwens voor het examen en een blijk van medeleven als het niet direct lukte of de gelukwensen als je geslaagd bent. Uitstekend materiaal en perfecte kennis van de instructeur.\r\nHeel veel dank voor alle inzet, nu moet mijn dochter nog slagen voor haar motor rijbewijs.\r\nGroeten,\r\nRob

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed te spreken ben ik over de instructeur. \r\nHet was goed merkbaar dat hij ervaring heeft met faalangst leerlingen. \r\n\r\nHet telefonisch contact met de planning vond ik wat minder.\r\nIk werd vaak doorverbonden en er zijn meerdere fouten gemaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb heel goede ervaringen met bruinsma

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, professioneel

slechter dan verwacht

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen telefonisch of per email contact gehad met de planning en de administratie. Dit ging niet altijd even soepel. BV, Er zou worden terug gebeld maar dit werd later dus kon ik niet beantwoorden, later belde ik weer terug en was de juiste persoon er niet meer.\r\nps. ik kan geen cijfer geven aan de lesauto\'s, het waren motoren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige mensen , vriendelijk en deskundig stellen je op je gemak \r\nfijne lestijd gehad veel geleerd en met plezier .\r\n\r\nbedankt bruinsma en tot E !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, klantvriendelijk, complimenten aan alle instructeurs!\r\n1 woord, top bedrijf!\r\n\r\nDank jullie allemaal! kom zeker nog is langs met de motor op het oefenterein.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met bruinsma zelf waren niet goed. Er werden beloftes gedaan die men niet nakwam ivm planning van examens. Men moet duidelijker vermelden dat deze data elke seconde veranderen en niet beloven dat binnen een bepaalde tijd een rijbewijs kan worden behaald, terwijl je geen zekerheid heb of er een datum voor een examen vrij is. De enige reden dat ik bij bruinsma ben gebleven is omdat mijn rijinstructeurs top waren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig. Zeker het rijden op het oefen terrein heb ik als fijn ervaren. Op de weg (naast 15 jr. rijervaring met de auto) daardoor erg zeker van mijn zaak.\r\nEchter het verschil in instructeurs is erg verschillend. Vooral qua inhoud en snelheid.\r\nOok de snelheid waarmee de facturen worden uitgestuurd is niet echt klant vriendelijk.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht