voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemiddeld, service was oké. Niveau van lessen was goed maar onderhoud (vervangen van banden) aan motoren tijdens lestijd vind ik niet goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service en klant vriendelijkheid is helemaal top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was er voor cat. A. Ik kreeg mijn rijbewijs van mijn werkgever, dus de ervaring is automatisch niet slecht.\r\nIk heb goede ervaringen gehad met het bedrijf. De instructeurs waren vriendelijk, duidelijk en aardig. Ze gaven naar mijn mening goed les!\r\n\r\nOf de prijs/kwaliteit verhouding goed is zou ik dus ook niet kunnen zeggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had echt de leukste instructeur die ik maar kon wensen. Hij legde alles goed uit, hield mijn vorderingen goed bij en had enorm veel humor. Gelukkig ben ik ook in 1 keer geslaagd. Het contact met het kantoor was ook heel goed. De dames hebben me altijd goed geholpen want ik weet dat ik soms niet de makkelijkste was haha! Bedankt allemaal voor de goede zorgen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, professionele maar ook zeer persoonlijke begeleiding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldig bedrijf, met zeer deskundige instructeur! Mijn ervaring met instructeur realistisch, zeer prettig in de omgang, helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles verliep allemaal vlekkeloos, sfeer is goed, komt allemaal heel professioneel over, wij zijn zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf duur maar je krijg zeker waar voor je geld! Het is niet voor niks dat ze telkens zeggen: Een rijopleiding doe je maar 1 keer in je leven!\r\n\r\nEr zit wel een hoop verschil per instructeur. Tevens is de vragenlijst te kort, ik heb drie instructeurs verbruikt. en ik mis de toelichting waarom ik de cijfers heb gekozen.\r\n\r\nderde instructeur:\r\nJohan Schoneveld,\r\nklantvri. -->10\r\nInstructeur -->5\r\n\"lesauto\" -->10\r\n\r\nPersoonlijk vind ik Johan veel te veel praten, ik werd er erg nerveus van. Ook tijdens het examen kwamen zijn richting aanwijzingen te laat, waardoor ik onzekere bewegingen heb gemaakt.\r\n\r\n\r\n\r\nBeschrijving Tico:\r\nSUPER aardige heer! HEEL rustig, hij laat je motorrijden alsof je dat al eeuwen aan het doen bent.\r\n\r\nBeschrijving Barry:\r\nBESTE instructeur! Het is ongelooflijk hoeveel je kan leren door bij barry eventjes achterop te zitten. Hij laat je voelen hoe een bocht moet, hij laat je schikken als je stomme fouten blijft maken en zegt daarna ook netjes \"sorry, maar ben blij dat ik niet die malloot op een scooter was die je dan wel omver reed\". 1 woord omschrijving: GOUD. \r\nHelaas... Hij rijdt wel op zo\'n lelijke BMW..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring, goede rijinstructeur met goede opbouwende lessen, feedback en oefen situaties. Goede vorderingenstatus (goed overzicht te houden in hoever ik was als leerling), mede doordat het digitaal is. Goede communicatie door planningsbureau, afspraken werden goed gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, gemotiveerde instructeurs. Let wel op de lestijd, vaak waren we al vroeg terug terwijl we al wat later begonnen waren.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden. Alleen wel snel met de vraag om rijexamen opnieuw te plannen, als je net gezakt bent. Het is het beste om het gewoon goed met je rijinstructeur te bespreken wanneer je echt klaar bent voor een examen. Rijinstructeurs mogen valer op tijd komen. Ik heb vaak gehad dat hij later kwam dan afgesproken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst klantvriendelijk en stellen je goed op de hoogte van bepaalde zaken. Hun ervaring en begeleiding van leerlingen is kwalitatief erg goed. Communicatie onder collega\'s loopt niet langs elkaar heen. De auto + aanhanger die gebruikt wordt voor het rijbewijs E achter B zijn in zeer goede staat, dat geld ook voor de vrachtauto\'s.\r\n\r\nIk ben zeer tevreden! ;)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben echt meer dan tevreden. Frank van de planning heeft het allemaal heel goed voor me geregeld. De instructeurs zijn erg ervaren en leren je het rijden snel en goed aan. De motoren waar we op lessen rijden erg lekker. De prijs is misschien iets of wat aan de hoge kant, maar als de kwaliteit goed blijft moet dat geen probleem zijn.

slechter dan verwacht

Herculesplein 221 231