Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
er is een fijne sfeer, zowel bij het AVB als AVD, er word goed ingeschat hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt\r\nwel is het een nadeel als de andere deelnemer \'op een lager level\' zit\r\n\r\nik heb een keer gehad dat de andere persoon niet \'durfde\'te rijden, ook geen gas durfde te geven etc. (dus te langzaam rijdend)\r\nen ik heb ook 2 x gehad dat ik met iemand reed die veel fouten maakten. \r\nHet is natuurlijk logisch dat er fouten worden gemaakt, maar die keren ging de aandacht met name uit naar de andere leerling en ontving ik zelf minder tot op stukken geen commentaar van wat wel of niet goed was.\r\nde 3e van die 3 x was een les voor mijn 2e examen, dat heeft Johan wel goed gemaakt. Hij moest welliswaar wat meer letten op de andere leerling, maar we reden wel meer de route die ik aangaf wat ik wilde leren.\r\n\r\nal met al was dat allemaal dus niet zo heel erg, alleen op die momenten soms wat vervelend, maar dat is ook niet iets wat echt een fout van de instructeur is geweest.\r\n\r\nverder wel gewoon lekker gelest, vlot rijden waar het kon, rustig waar het rustig moet.. het voelde wel alsof je meer vrijheid had, ook tijdens de lessen al.\r\n\r\nin totaal heb ik bij AVD van 3 instructeurs les gehad, maar 90% bij Johan, wat op zich wel fijn is. Je hebt dan toch 1 vaste instructeur die dus weet hoe je rijd en wat je kan, maar tussendoor een keer van iemand anders les krijgen, kan op sommige punten weer net een ander inzicht geven en daarbij een zetje de goede richting op.\r\n\r\ntoch een prettige ervaring dus, met uiteindelijk het gewenste resultaat.