perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, duidelijke structuur, vriendelijke en behulpzame dames bij de planning. Het inloggen op de website was erg handig en duidelijk.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben de vader van de deelnemer.\r\nZeer prettige intake, goede adviezen.\r\nWeinig terugkoppeling naar de feitelijke instructeur.\r\nslechte inschatting van totaal nodige lesuren.\r\nGoede rijinstructeur en heldere agenda

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf - Planning was vaak wat lastig, met name bij examen(s), moest ik vaak zelf achteraan bellen.\r\n- Erg tevreden met instructeur.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rij instructeur was prima, de service van het bedrijf zelf stukken minder. Kreeg het idee dat de rijschool zoveel mogelijk geld wilde winnen. zonder dat de klant het doorheeft laag aantal uren voorschrijven en vervolgens aan duizenden euro\'s extra lessen plannen. Wat ik als niet storend heb ervaren maar wel iets is waar op gelet moet worden is het rookgedrag IN de auto van instructeur Marco van Biljouwen. Hij zou op z\'n minst moeten vragen of iemand bezwaar heeft met het roken in de auto. Ik zou me goed voor kunnen stellen dat iemand die voor het eerst in een auto zit niets tegen zijn of haar instructeur durft te zeggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne goede rijschool

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb overall een positieve indruk van Bruinsma. Hele fijne instructeur en lieve meiden op de planningsafdeling. Handig planningssysteem, prettig online betalingssysteem en theorielessen en boek hebben zeker bijgedragen aan het leerproces.\r\n\r\nWel nog even wat kritiekpuntjes: \r\nIk heb helaas niet helemaal het juiste advies gekregen na mijn intake, want ik had meer lessen en examens nodig dan vooraf gedacht. Het eerste examen kwam ook eigenlijk iets te vroeg, dus ruimere inschattingen zouden wat in de kosten schelen (want moesten best een aantal extra lessen ingepland na eerste keer zakken). \r\n\r\nDan nog even kort een aantal opmerkingen over het rijden in de simulator. Dit heeft voor mij namelijk weinig toegevoegde waarde gehad. Het was handig dat ik alvast wist hoe ik moest schakelen voor ik de weg op ging, maar verder heb ik er niets van opgestoken. Het rijden in de simulator was vooral monotoon en verwarrend (het was moeilijk om te horen wanneer de motor liep of was afgeslagen, de breedte van het voertuig was haast niet in te schatten en de andere weggebruikers gedroegen zich soms vreemd of verdwenen plotseling).\r\n\r\nMaar, zoals eerder gezegd: over het geheel genomen zeer positieve indruk van mijn rij-opleiding bij Bruinsma.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb er goeie ervaringen mee.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Men beschikt over veel deskundigheid en over het algemeen goede instructeurs. Jammer is dat het rookverbod in de kantoorruimte en vrachtauto bij tijd en wijle wordt genegeerd. Instructeurs die zich niet aan de wet houden zijn per definitie minder geloofwaardig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool. Alle belangrijke zaken zijn goed geregeld naar mijn idee. Maar ook de randzaken zijn perfect, goede koffie, kluisjes enz. De instructeurs geven ook goed les. Natuurlijk spreek de ene meer aan dan de anderen maar ze zijn allen goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet heel veel lessen gehad bij Bruinsma, omdat ik eerst bij een andere rijschool zat. Wel heel veel geleerd en werd vooral goed op m\'n gemak gesteld, zodat ik goed zelf leerde te rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, fijn gelesd, goed aan te passen aan de hoeveelheid tijd die je hebt, erg flexibel! En top instructrice!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De opleiding voor het motorrijbewijs is goed opgebouwd en ingedeeld.\r\nTevens namen de instructeurs goed de tijd voor, wat betreft je verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzaam, duidelijk, behulpzaam en meedenkend

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk, ontspannen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie rijschool en gezellige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede tijd gehad bij Bruinsma. Er werd op een normale manier les gegevens met veel praktijk voorbeelden. De praktijklessen werden ook goed verzorgt en was heel leerzaam.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb autorijles gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er mag echt wel wat minder post komen, die enveloppen met nieuwe roosters zijn niet nodig, ben zeer tevreden over rijles van Kees en ook in 1 keer geslaagd

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed,het ging wel geregeld mis met facturen.Mij werd aangeraden simulatielessen te nemen, voor mijn idee niet bijgedragen aan het rijgedrag.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht