slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf niveau/werkwijze van de instructeurs verschilt behoorlijk. daarnaast is het oefen terrein massaproductie, waardoor je soms gewoon zelf wat probeerde ipv les te krijgen. hierdoor is het bijna weggegooid geld, omdat je jezelf les aan het geven bent. lessen op de weg waren goed en daarom positief afgesloten. service gehalte is zeer laag. \'klant is koning\' is door de schaal grote er niet bij. het is in de tijden/opties van de rijschool en jij moet volgen of het houdt op. meedenken in aantal uren per dag of het lesmoment waren er niet echt. stelling was: jij wil leren rijden, dan moet jij alles opzij zetten (inclusief werk/prive etc.), wij als rijschool doen dat niet voor je. terwijl ze dus wel flexibiliteit van mij vragen als een instructeur/de rijschool zelf een probleem heeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service kundige instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de les als leuk ervaren, het motorrijden zelf is uiteraard erg gaaf, maar alles eromheen was top geregeld en gezellig. Iedereen leefde oprecht mee en vond dat het meer was dan rijles alleen. Heb een gezellige en leuke tijd gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed anders les dan bij koelewijn in bunschoten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht bedrijf met vakkundig personeel op de weg. \r\nVoor mij een prima ervaring.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg gezellig bedrijf. Lessen waren erg leerzaam. Op de juiste punten commentaar gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Everything was really good with Bruinsma. They were the only company that decided to give the motorbike lessons to me and my friend in english!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel warm bedrijf. Ondanks de grootte van \"Bruinsma Verkeersopleidingen\" geen massa productie maar goede begeleiding. Er wordt rustig gekeken waar je zwakke punten liggen en hier wordt extra aan gewerkt zonder dat je basis vergeten wordt. Een aandrader in mijn ogen!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel netjes geholpen, de rijtest van te voren vond ik echt super. En ik heb het ook gehaald met het aantal rijlessen dat geschat was. Rijles vond ik ook heel netjes en goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jullie waren perfect dankjewel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met mijn ervaring met dit bedrijf als zeer prettig ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goed bedrijf om je rijbewijs te halen. Over de kosten kan ik niet echt een uitspraak doen, want mijn baas heeft betaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende begeleiding en goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Goed contact met CBR en snel herexamen kunnen inplannen. Enorm bedankt! :)

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot we de rekening open maakte was de ervaring goed. Ik zal in de loop van de week contact opnemen omdat ik het absoluut niet eens ben de de hoogte van de factuur! Deze is geheel niet in overeenstemming met de website en de e-mail wisselingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het heeft voor mij een tijdje geduurd voor ik alles heb gehaald maar het geduld en de goede hulp is altijd gebleven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Ik werd goed en snel geholpen/te woord gestaan op het \'kantoor\'. De lessen werden goed opgebouwd en hadden een persoonlijke benadering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, deskundig, prima rijles

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht