goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellig bedrijf waar men met plezier lijkt te werken. Afspraken waren vlot geregeld, communicatie zowel schriftelijk als digitaal volledig en duidelijk. Goede en aardige instructeur, veilige leefomgeving. En een fijne sms-service als herinnering rijbewijs én felicitaties.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn. De theorie lessen die ik kreeg waren heel leerzaam en fijn om bij aanwezig te zijn. Niets anders bij de praktijk lessen. Alles werd duidelijk uitgelegd en het was altijd duidelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne wisselwerking met mijn rijinstructeur. Het kantoor zou wat mij betreft wat minder mogen spammen. Als er een afspraak is gemaakt om het zelf te regelen, wil ik niet meer gebeld worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Gaat met de tijd mee. Handig dat alles digitaal is en ook dat je via internet je rijlessen kan plannen en bekijken. Goede begeleiding bij het rijden vriendelijk en rustig. Alle geduld om alles uit te leggen en eventueel nog een keer voor te doen. Erg goede ervaring met deze rijschool en instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, hebben snel en vakkundig geholpen om mijn zoon zijn motorrijbewijs te laten halen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg slechte ervaringen gehad. Rijlessen waren zonder toestemming doorgeplanned, waarbij ik dus nieuwe facturen kreeg die ik moest betalen.Zelfs voor lessen die er niet waren geweest. Er is mij een heleboel beloofd qua planning. Alles is mogelijk! Maar dat werkt in de praktijk helaas anders. Vrijwel al het contact dat er is geweest is ellendig geweest. Mails werden van hun kant niet goed gelezen, verkeerde planning werd aangemaakt/doorgestuurd. Tot vier of vijf keer toe. Na tien telefoontjes en dertig mailtjes om alles te corrigeren werd mijn mail niet meer beantwoord. Ik had een rijpakket aangevraagd, deze is in drie verschillende facturen verzonden (met elke keer 7 euro administratie kosten eraan). Mijn (verplichte) praktijkboek had ik pas tijdens mijn derde les. Simpelweg omdat Bruinsma het was vergeten.De lijst van klachten is lang. Al om al geen fijne ervaring en zeker niet aan te raden aan andere. Rijinstructeur daarintegen was het enige wat wél goed was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede Rijschool met professionele Rijinstructeurs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks de koude periode, was de ontvangst en begeleiding hartverwarmend. \r\nIk heb les gehad van 4 instructeurs die allemaal net even wat andere puntjes bij me aanstipten. Johan voor een goede uitleg bij de eerste les en het bochtenwerk, Barry voor het accelereren op de autoweg. Bas op het oefenterrein het kleine rondjes maken, de theorieles, plaats op de weg, de rust in het kijken en het genieten van de motorrit, Tico zijn peptalk en examenbegeleiding. Heel fijn om ook te horen wat goed gaat, opbouw van het programma prima.\r\nJuist net dat beetje meer, door jullie interesse in de klant, zowel van de instructeurs als van Frank van de planning. Ook goed gevoel voor humor. Het was echt een feestje bij jullie. En hoe heerlijk dat ik voor mijn examen een bezorgde Bas heb, die vraagt of ik wel wat te eten bij me heb, omdat ik anders onvoldoende energie heb om te rijden.\r\nHartelijk dank voor alles en tot op de weg!\r\nMoniek

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel als het gaat om examen, verder ampercontact met bruisma zelf gehad buiten mijn rij instructer om

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding, flexibel, professioneel, erg klantvriendelijk en klantgericht. Ik heb met plezier de lessen gevolgd. Enige minpunt maar dat zal met meerdere rijscholen zijn het is gewoon erg prijzig, de kwaliteit was echter wel dik in orde.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel fijn les gehad bij Edwin. Edwin was een hele goede instructeur. Goede gesprekken gehad in de auto. Helaas heb ik mijn rijlessen niet kunnen afronden bij hem. Ik ben toen over gegaan naar Christian. Christian en ik zijn hele verschillende personen. Ik heb maar 4 uur les van Christian gehad. Over hem kan ik niet echt oordelen, maar ik weet wel dat Christian en ik niet zo\'n klik hadden die ik met Edwin had.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de ervaringen waren heel goed aardige mensen leuke en vriendelijke instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De cursussen zijn heel professioneel opgezet (inclusief de testen bij aanvang) en de instructeurs hebben duidelijk goede trainingen gehad in het geven van instructies en het hebben van engelengeduld. Dat is bij andere rijscholen wel anders. Het via Bruinsma behalen van mijn rijbewijs was een hele prettige ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over Bruinsma. Eenvoudig kennismaken met motorrijden door \'try the bike\' van 2 uur voor 68 euro. Vervolgens krijg je direct een advies voor je vervolgopleiding. Dit advies bleek voor mij prima uit te pakken. Binnen drie weken heb ik mijn motorrijbewijs kunnen halen. Mede dankzij flexibel inplannen van de opleiding. \r\n\r\nGoede staf en goede instructeurs, prettige contacten.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief! mijn enige klacht is de starheid in de datums voor de AVB examens. Al het andere was uitstekend!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond heel leuk, en ik ben heel erg tevreden met alle ervaringen hebt met mijn prof instructure ( mARCO ), Ik heb heel veel geleerd van hem,vandaar dat heb ik nu mijn rijbewijs .

perfect, zeker aan te bevelen

Herculesplein 221 231