perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool, met deskundige instructeurs, veel persoonlijke aandacht, en uitstekende support vanuit het back-office. Ik was ontzettend zenuwachtig voor m\'n examen, dit is heel erg goed opgevangen door Johan en Bas, die me er echt doorheen gecoached hebben. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel fijn gelest. Mijn eerste instructeur mehmet was na mijn tussen tijdse toets niet meer beschikbaar door ziekte. Toen heeft cees het overgenomen en dit vond ik eigenlijk wel fijn omdat je dan iemand anders hebt die toch net andere verbeterpuntjes ziet en dingen net anders aanpakt. omdat de planning mijn examen gewoon nog bij memhet had staan en cees hier zelf net op tijd achterkwam, de planning had dit niet gezien, moest ik afrijden met een instructeur die ik helemaal niet kende, omdat cees ook niet kon. Ik kan me voorstellen dat dit voor sommige leerlingen niet fijn is, ik heb er verder niet heel veel last van gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk, spontaan, alles duidelijk op goede manier uitgelegd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was kort maar ruimte genoeg om alle belangrijke dingen onder de knie te krijgen. Het was ook goed en keurig gedaan door de indtructeur meneer Herman.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede gasten, ze weten waar ze over praten ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk bedrijf en instructeur!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het behalen van het BE rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zijn klantvriendelijk en de rij instructeur geeft goed les. Duidelijk en weet waar hij het over heeft\r\n\r\nMijn complimenten

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn goed. Omdat het een groot bedrijf is, kan er flexibiliteit worden geboden.\r\nDe eerste inschatting van het aantal lessen dat ik nodig had bleek echter te laag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ervaring, vriendelijk personeel, betrokken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en klantgericht, op tijd laten weten als er wijzigingen zijn (bijv. overmacht), ook bij het inplannen van de rijlessen en het matchen van een instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gelest bij Bruinsma en gereden bij Michael Thomas. Dit heb ik als zeer leerzaam (ik heb mijn rijbewijs!!) ervaren maar ook heel prettig. Hij was altijd geduldig, vriendelijk en zeer ervaren. Heel fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rijschool die met z\'n tijd meegaat. Goed telefonisch bereikbaar, duidelijke website. Via hun website kun je gemakkelijk je planning inzien, voortgang bekijken, betalingen verrichten (via iDEAL), en zo voort. Verder komt de rijschool z\'n afspraken na. Als je iets in je planning wilt wijzigen is dat geen probleem. De schatting van het aantal benodigde lessen (30 in mijn geval) was prima en de gratis simulatorlessen hielpen me om mijn lestijd beter te benutten. Ben in één keer geslaagd. Ze zijn misschien niet de allergoedkoopste, maar je krijgt wel kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klasse instrcuteur (younes) \r\nEn voor de rest alles top \r\nGeen problemen gehad \r\nGr

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vond de lessen die ik kreeg wel erg goed, en leerzaam.. Alleen jammer dat ik zolang moest wachtten om te beginnen met lessen terwijl toen ik daar was tegen mij gezegd werd dat ik volgende week kon beginnen als ik deels geld over had gemaakt, en me rooster dezelfde dag nog opstuurde dat het wel goed zal komen, werd 2 dagen gelijk al gebeld dat dat niet mogelijk was en heb toen no een aantal werken moeten wachtten voordat ik kon beginnen, dat vind in wel echt een min punt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf is erg goed.\r\nVooral mijn vaste contactpersoon Jacqueline versteeg.\r\nIk werd door haar overal van op de hoogte gehouden.\r\nDeze week werd ik weer benaderd dat er weer acties lopen.\r\nOok erg vlot met inplannen etc

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht