perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was goede ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en duidelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slecht. Slechte communicatie. Duur. slecht bereikbaar/ duurt lang voordat ik de juiste persoon te spreken kreeg. \r\n\r\nOngevraagd tutoyeren, Reissner was in zijn hoofd al bezig met opzetten eigen rijschool. Dubbele agenda? \r\n\r\nZonder overleg een nieuwe instructeur aangewezen gekregen.\r\n\r\nRonduit geschoffeerd door ene Kees (instructeur) die eenmalig mee ging toen ik moest afrijden praktijk. Onbehouwen medewerker. Vond het nodig om mij tot de grond toe af te branden en uitte zijn kritiek op mijn rijvaardigheid naar mijn idee op onbehoorlijke wijze. Tenenkrommende communicatie. Klantvriendelijkheid 0. Nogal vol van zichzelf, onterecht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geschikte instructeurs, try the mike goede instap op hun eigen oefenterrein. Examens vlot ingepland, ook de herkansing. Planning en organisatie goed voor elkaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf waarbij alles goed en snel geregeld is! Erg klantvriendelijk!\r\nIk als meisje op een vrachtauto (C en daarna nog CE) word toch vaak ander behandeld, maar dit was bij bruinsma zeker niet het geval. Ik ben erg vriendelijk ontvangen en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad!\r\nHieronder kan ik maar 2 instructeurs invullen. Maar ik heb van meerdere les gehad, Frank (ik weet zijn achternaam niet) was ontzettend gezellig en heb uitstekend les gehad. (dit was bij mijn C rijbewijs).\r\nOp kantoor was Ted erg vriendelijk en heeft alles snel en netje geregeld!\r\nMenno (ook weet ik even geen achternaam) was ook een ontzettend aardige en goede instucteur (ook voor rijbewijs C).\r\nDe andere instructeurs (voor CE) heb ik bij onderstaande vragen ingevuld.\r\nMijn ervaring met Bruinsma is dus heel erg positief en ben heel erg blij met mijn rijbewijs!\r\n(ik vind het eigenlijk gewoon jammer dat ik nu niet meer kan lessen, maar als ik straks 24 ben dan zal ik zeker ookmijn motor rijbewijs bij Bruinsma gaan halen!)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is erg goed,\r\nIk had gelukkig voor zowel voertuigbeheersing, theorie en praktijk dezelfde instructeur dat was erg prettig en ik vond hem duidelijk in al zijn aanwijzingen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was erg goed georganiseerd. Ik had een giede instructeur die echt moeite voor mij wilde doen en geen lange pauzes ofzo nam. Hij was erg aardig voor mij. Ik vond het fijn dat bruinsma moeite voor mij wilde doen om mijn rijbewijs voor de zomer te halen nadat ik voor de eerste keer gezakt was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Is een prima rijschool die je graag op je gemak stelt en alles rustig door neemt en vragen mag altijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn en proffesioneel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niet klagen, ik heb alles in 1 keer gehaald....\r\nKlantvriendelijk, behulpzaam.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed Ted kan het goed plannen, Alles af te ronden Theorie gedeeltes Bus valt tegen,Daar kan Bruinsma weinig aan doen het CBR maakt misbruik van hun machtspositie moet een derde keer voor RV 3 iets wat niet klopt !!!! machtspositie is bij vele bekend. Opleiding door G,van den bosch heb ik ook van geleerd hiervoor mijn dank, Ben bij E&R Opleidingen begonnen voor de Bus, Waar het een en ander aan markeert, opgestapt en naar Bruinsma gegaan na advies deze laatste kan ik ook van harte aanbevelen. Hoop wel voor September mijn theorie code 95 op zak te hebben. De kosten die ik had beraamd zijn voor driedubbeld, Iets waar ik mijn eigen erg kwaad over kan maken, wil het graag hebben rijden voor diverse dingen.Prijs ja iets vreemd ontdekt wat 250,00 scheelt met concorent vandaar de 5!!!! vreemd vonden wij !!!Ook vind ik dat bepaalde examinatoren aangepakt moeten worden, Die wel degelijk misbruik maken van hun positie, heb er 4 gehad waarvan 3 onder Bruinsma De 4e goed aardige vent, Maar 2 en 3 Bij 2 zei ik nog voordat ik ging rijden het gaat hem niet worden !!! Wat een arogante tering leier !!! 3) heeft ervoor gezorgd dat ik een maand zwaar overspannen bent geraakt, Liet mij zakken o,a op een fietser ! Alleen hij wist niet meer waar dat was ??????? Ik ben in November 2012 mijn zoon verloren en heb tussendoor nog ****** gehad, Dit was een nekslag die ik niet snel zal vergeten, Als ik die 2 gasten ooit terug kan pakken het zeer zeker niet nalaten Gezien een examen 425,= euro kost.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het verwarrend dat er bij de prijslijst van de pakketten niet bij stond dat een aantal uren praktijk-orientatielessen waren. Hierdoor viel de prijs van de pakketten mij tegen. De praktijk-orientatielessen vond ik weinig toevoegen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen als heel prettig ervaren. De eerste proefles was goed verzorgd en ik werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de pakketten die bij mij zouden passen. Ik had een rijinstructeur die goed bij mijn manier van leren paste.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het af en toe wat slordig geregeld maar heb het erg naar me zin gehad. Over het algemeen een leuke en goede rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, netjes en correct. Tip: zorg voor lesvrachtwagen met zowel schijf en digitaal.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht