goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb het als zeer prettig ervaren \r\ngoede communicatie over en weer \r\naardige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk team van instructeurs alles is naar wens verlopen. Wel zouden de instructeurs de persoonlijke ontwikkelingen beter moeten bijhouden. Zodat instructeur 2 weet wat de goede en mindere punten zijn waar hij op moet letten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, goede instructeurs en duidelijke begeleiding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in de maanden dat ik bij dit bedrijf gelest hebt veel geleerd en alles in 1 keer gehaald en zou het ook zeker adviseren aan familie/vrienden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring! Alles makkelijk geregeld, er wordt meegedacht en er kan een individueel plan gemaakt worden. Bedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen zijn goed.\r\nWel apart was dat afspraken van jullie kant snel verzet werden en op korte termijn. moest er een afspraak van onze kant verzet worden dan was dit niet makkelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreden over Bruinsma maar niet over mijn 1e instructeur (Moustapha) ik kreeg pas echte tips voor afrijden na de 1e x dat ik gezakt was.. . Tijdens de les hadden wij pauzes zonder te overleggen (en als je niet weet dat dat niet erbij hoort dan zeg je gewoon niks over ...) lampjes van zijn auto bij een garage ergens in een dorp gaan halen tijdens mijn les en we gingen overal en nergens in Utrecht rijden terwij wij Herman (2e instructeur) gingen we meestal waar de examens worden afgeledg... Geen onnodige pauzes, super goede tips en vanaf de 1e les echt to the point. Ben blij dat ik van instructeur mocht veranderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel geholpen, binnen 2 weken na aanvraag een dagcursus kunnen boeken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles prima voor elkaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, vriendelijk en kwalitatief in orde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden over bruisma, met name de planning verliep erg voorspoedig. Instructeuren geven ook goede begleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gezellige, professionele organisatie met doelgerichte tips en rijlessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf E achter b in dag cursus en in 1x gehaald. Sms herinnering nuttig. Sms felicitatie zeer attent!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en zeer bekwame instructeurs die je zeer goed voorbereiden op zowel de theorie als de praktijk. Daarnaast het vermogen goed in te schatten wat een leerling nodig heeft en de juiste bagage mee te geven om succesvol het examen af te ronden. Een flexibele, klant en service gerichte organisatie met fantastische mensen waarbij de klantbeleving voorop staat en je geen nummertje bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de service, de klantgerichtheid en de prijs/kwaliteitverhouding prima. De pakken en handschoenen op het oefenterrein waren of kapot of vies. Niet echt een visitekaartje.\r\nAl met al heb ik binnen een maand mijn motorrijbewijs gehaald, van try the bike tot aan rijbewijs. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mij eerste praktijk les, 4 uur, was tam omdat de tweede kandidaat angstig was op de weg. Hierdoor moesten we een paar stapjes terug. De eerste 4 uur (van de 10) kon ik dus niet echt progressie maken. Misschien waar mogelijk nog beter de kandidaten op niveau bij elkaar indelen.\r\n

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht