goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb zeer prettig samen gewerkt in een ontspannen sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen waren goed!!! Gezellige rij/instructeurs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super. helaas heb ik niet in eerste instantie bij Bruinsma aangeklopt maar heb ik eerst een jaar gezwoegd bij Veronica.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima gelest. Goede instructeurs, goede organisatie. Het enige wat ik jammer vond is dat ik niet 1 dedicated instructeur had, maar steeds wisselende. Dat had zijn voor en nadelen. 1 vaste instructeur had ik fijner gevonden, maar mijn eigen agenda liet dat helaas niet toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Goed informatie per brief en e-mail ontvangen. Goede rijlessen gehad. Veel ervaring en kennis van de rij instructeur. \r\nEnig minpuntje was dat niet altijd aan de persoonlijke wensen van de leerling kan worden voldaan. Voorbeeld: ik heb 3 x afgereden en moest helaas 3 x als 2e afrijden waardoor ik een uur moest wachten bij het CBR om af te mogen rijden. Dit vond ik niet prettig.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met de verkeersopleiding Bruisma zijn zeer prettig. Eenmaal was de tijd van mijn rijles een half uur verplaatst, daar werd ik niet over ingelicht, dat had ik wel graag gewilt. Maar verder was de planning bij de rijschool al uitstekend. ik had goed contact met de instructeurs. Ik vond het zeer prettig om verschillende instructeurs te hebben, omdat ze allemaal iets extra\'s toevoegen naar het behalen van mijn motorrijbewijs.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een heel fijn bedrijf. Ze houden je van alles op de hoogte en proberen zich zoveel mogelijk aan te passen aan jouw wensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, snelle reacties terug op de mail!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lessen bij Bruinsma is mij goed bevallen.\r\nheerst een erg relaxte sfeer.\r\n\r\nVoertuigbeheersing les van 8 uur, is véél te lang, en wil dan ook afraden dit nog aan andere aan te bieden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, deskundig, goed materiaal, goede communicatie, goede sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool en geeft veel uren achter elkaar les\r\nMag alleen nog wel wat consequenter feedback verwerken online\r\nDit werdt niet altijd door alle instructeurs gedaan volgens mij alleen bas van rossum had het een keer bij mij gedaan bij AVB. Misschien bij AVD werd het een keer ingevoerd maar dat was ook maar eenmalig.\r\n\r\nOok het bravok verhaal werd alleen uitgelegd als er naar gevraagd werd dit moeten ze eigenlijk als standaard meenemen maar in plaats daarvan was het alleen een a4tje.\r\n\r\nIn overall wel een top rijschool waar je in korte tijd je rijbewijs kunt halen dit zie ik bij andere kleine rijscholen niet gebeuren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bruinsma is zeer informatief.\r\nIk heb veel geleerd.\r\nVoor wat je betaald krijg je (eigen beleving) bijna 3x zoveel voor terug.\r\nDoor een begin test krijg je een instructeur die voor jou geschikt is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf is helemaal TOP.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig, altijd mogelijkheid om\r\nOplossingen te zoeken om behoefte klant te voldoen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen van Bruinsma over het algemeen als heel prettig en deskundig ervaren. Ook de examengarantie en de nette prijs voor een lespakket zijn me goed bevallen.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht