voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het fijne bij Bruinsma is dat wanneer het even niet mogelijk is om een les bij je eigen instructeur te volgen de receptionisten bij Bruinsma er zo voor kunnen zorgen dat je een lesje bij een andere instructeur kan volgen. De service hier vond ik dan ook erg goed. Het enige wat hierop aan te merken is, is dat ik het idee heb dat we teveel lessen betaalt hebben. Hierover heb ik gebeld, zodat ik wist of dat ook inderdaad zo is. Ik zal hierover teruggebeld worden, maar heb niks meer gehoord. Van de week zal ik dan ook zelf maar weer even bellen. Voor de praktijklessen heb ik nog simulatorlessen gevolgd, waar ik zeer tevreden over ben en wat ik zeker een pluspunt aan Bruinsma vind. Over mijn instructeur was ik helaas minder tevreden. Bij mijn intaketest had ik aangegeven dat ik liever niet een heel streng iemand wil die als je een fout maakt dat nadrukkelijk duidelijk maakt. Ik kreeg echter wel zo\'n instructeur. Voor sommige mensen zou dit denk ik wel werken, maar voor mij, die daar juist zenuwachtig van word, niet. In het begin werd er mij gezegd door de instructeur dat ik altijd kon zeggen als er iets niet ging hoe ik het wilde, in de praktijk bleek dit echter niet zo te lopen, wat als gevolg had dat ik me minder prettig ben gaan voelen tijdens de rijlessen. Klantvriendelijkheid heb ik daardoor ook een laag cijfer gegeven.\r\nVeel is mij goed door de instructeur uitgelegd echter kwam ik er wel achter via andere instructeurs of mensen die rijles hadden dat er bepaalde dingen die ik veel voor schijnen te komen in examens niet behandeld zijn in mijn lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met de flexibiliteit en snelheid waarmee ik binnen twee weken na mijn eerste telefoongesprek een plek had om het examen verkeersdeelname te kunnen doen bij het cbr en de nodige 4x2uur les in te plannen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ronduit professioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles komt in goed overleg op zijn plaats, kan dan ook niet anders zeggen mijn ervaring is zeer goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! George en Lizette heb ik als erg fijne instructeurs ervaren. Het enige wat ik jammer vind is dat ik een goudpaket koop en vervolgens wel een gemiste rijles moet betalen. Ik was blijkbaar te laat met afbellen, maar ik ben ook weleens lastminute door mijn instructeur gebeld of de les niet verzet kan worden. Ik vind dat jullie er wel iets soepeler mee om kunnen gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede ervaringen gehad met het behalen van mijn motorrijbewijs bij deze rijschool. Het is er gezellig en er wordt goed les gegeven. Vooral Johan doet dit op een leuke en goede manier.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik een andere instructeur heb gekregen ben ik weer erg tevreden over Bruinsma

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Yeeh vandaag geslaagd voor de voertuig beheersing.\r\nSuper les gehad, ontspannen sfeer, duidelijk en examen op eigen oefenterrein.\r\nJongens Johan, Tico en Bas bedankt!!!\r\nOp naar de verkeersdeelname, ik heb er zin in!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb zeer prettig samen gewerkt in een ontspannen sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen waren goed!!! Gezellige rij/instructeurs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super. helaas heb ik niet in eerste instantie bij Bruinsma aangeklopt maar heb ik eerst een jaar gezwoegd bij Veronica.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima gelest. Goede instructeurs, goede organisatie. Het enige wat ik jammer vond is dat ik niet 1 dedicated instructeur had, maar steeds wisselende. Dat had zijn voor en nadelen. 1 vaste instructeur had ik fijner gevonden, maar mijn eigen agenda liet dat helaas niet toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Goed informatie per brief en e-mail ontvangen. Goede rijlessen gehad. Veel ervaring en kennis van de rij instructeur. \r\nEnig minpuntje was dat niet altijd aan de persoonlijke wensen van de leerling kan worden voldaan. Voorbeeld: ik heb 3 x afgereden en moest helaas 3 x als 2e afrijden waardoor ik een uur moest wachten bij het CBR om af te mogen rijden. Dit vond ik niet prettig.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met de verkeersopleiding Bruisma zijn zeer prettig. Eenmaal was de tijd van mijn rijles een half uur verplaatst, daar werd ik niet over ingelicht, dat had ik wel graag gewilt. Maar verder was de planning bij de rijschool al uitstekend. ik had goed contact met de instructeurs. Ik vond het zeer prettig om verschillende instructeurs te hebben, omdat ze allemaal iets extra\'s toevoegen naar het behalen van mijn motorrijbewijs.

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht